Te milyen sűrűn teszed? Milyen gyakran tisztítod a szőnyeget?

Szőnyegtisztítás? Na, de hogyan? Milyen gyakran kell porszívózni, hogy valóban tiszta legyen? Ki ne gondolt volna már rá porszívózás után, vagy akár közben, hogy elég tiszta-e a szőnyeg? A hagyományos porszívóval nem tudjuk úgy kitisztítani szőnyegünket, hogy a makacsabb szennyeződés ne maradjon benne.

[wp_ad_camp_1]

A szőnyegtisztítás egyszerűen megoldható lehet, ha szakembert hívunk hozzá, aki akár a vörösbortól is játszi könnyedséggel szabadít meg minket. A ktakaritas.hu oldalon megtaláljuk a segítséget, ha már ráuntunk, hogy akár naponta is felporszívózunk, ám nem elég tiszta a padló.

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Az ember lánya, mivel főként nők végzik ezt a tevékenységet, a falra tudna mászni, mikor a kedves vendég, vagy életünk párja véletlenül kiönti a kávét. Ez kikerülhetetlen, szinte mindenkinél megesik, akár munkahelyünkön is. Ha kisgyermek van a házban, akkor egy kis túlzással, de akár naponta kerülhet csokoládé, szörp vagy egyéb étel, ital a szőnyegre. Ilyenkor, bár a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk feltakarítani, szaladunk a feltörlőért, a legtöbbször sikertelen marad a folt eltávolítása, már a szőnyeg belsejébe került a folyadék, mire visszaérünk a ronggyal. Megismételhetjük még jó néhányszor a műveletet, de a legtöbb esetben a folt marad. A www.ktakaritas.hu oldalon viszont találhatunk segítséget, így nekünk nem kell naphosszat a földön térdelve dörgölnünk a padlón lévő pacát.

Természetesen a korrekt takarítás munkatársai nem így, a padlón görnyedve szabadítják meg szőnyegünket a szennyeződésektől, profi gépeket használnak, melyek sokkal hatékonyabbak a porral és szöszökkel szemben is. A porszívózást követően pedig vizes bázisú kárpittisztító géppel varázsolják tisztává szőnyegünket.