Terhességi teszt rendelés online

Ha ki akarja deríteni, hogy babát vár-e, annak a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, ha elvégez egy terhességi tesztet. A teszt eredménye perceken belül láthatóvá válik, ráadásul igazán könnyű elvégezni. A bizonytalanságnál nincs is rosszabb, így, ha úgy gondolja, hogy van esély, hogy teherbe esett, akkor azt javasoljuk, hogy végezzen el egy terhességi tesztet!

[wp_ad_camp_1]

Terhességi teszt elvégzése által bizonyosságot nyer, hogy úton van-e a pocaklakó vagy sem. A szakemberek azt szokták javasolni, hogy ha gyanakszik a várandósságra, akkor is érdemes megvárni a várható menstruáció utáni első napot. Ha igazán érzékeny tesztet vásárol, akkor a várható menstruáció előtt akár napokkal is elvégezhető a teszt. Minél érzékenyebb a teszt, annál korábban ki lehet mutatni a várandósságot. A terhességi teszt a vizeletben található HCG, vagyis terhességi hormon által kerül kimutatásra. Célszerű reggel az első vizelettel elvégezni a tesztet, mivel a HCG koncentráció ekkor a legmagasabb a szervezetben, így biztosan megbízható eredményt kap. Ha a várható menstruáció elmaradása után végzi el a tesztet, akkor nem feltétlenül szükséges az első reggeli vizeletet használni.

A vizeletet össze kell gyűjteni egy tiszta edénykében, majd a tesztet a megfelelő felével bele kell mártani. Ezt követően egy száraz, vízszintes felületre kell helyezni a tesztet és pár percig várni, amíg megjelennek a kontrollcsíkok. Egy darab kontrollcsík a kontroll zónában azt jelenti, hogy a teszt működik. Ha ez a csík nem jelenik meg, akkor az eredmény értékelhetetlen. Ha két csík jelenik meg, akkor az azt jelenti, hogy várandós. Ma már nem csak a csíkkal ellátott tesztek kaphatók, hanem olyan digitális tesztek is, melyek azt is jelzik, hogy hány hetes terhes. Bővebb információkért látogasson el a gyogyline.hu webáruházba!