Természetes, bőrbarát barnító!

Mindenki szereti a szép napbarnított színt, ám sokunk bőre nem bírja a Nap káros sugarait elviselni, annyi ideig, hogy szépen lebarnuljunk. Azok számára, akik mégis szeretnének szép kreol testszínt, nekik mutatunk 3 tippet, mellyel ezt elérhetik.

[wp_ad_camp_1]

A barna bőr az mellett, hogy szép még optikailag vékonyít is, így nem csoda, hogy minden lány nyáron szeretne lebarnulni. Ezért az áhított bőrszínért sokan naphosszat képesek a tűző napon tölteni. De erre van más megoldás is, amely kényelmesebb és gyorsabb is. A boltok polcain már számos barnító krémet találunk, melyek csodákat ígérnek, ám mi most olyan praktikákat mutatunk, mellyel mi magunk készíthetünk házilag csodaszereket. Az első ilyen termék elkészítésénél a kakaóport kell segítségül vennünk, amely az mell, hogy barna színt kölcsönözz, még egészségessé és feszessé is varázsolja a bőrünket. Nincs más teendőnk, mint fél csésze testápolóhoz hozzá adni, 1-2 kanál jó minőségű kakaóport. Ezt jól össze kell kevernünk és már használhatjuk is, mint testápoló. A következő tipp egy barnító folyadék, melynek elkészítéséhez a sárgarépát vesszük alapul.

Barna bőr

Barna bőr

Mivel azt bizonyára sokan tudják, hogy a sárgarépa karotinban gazdag, amely nagyban hozzájárul a testszínünk bronzos hatásához. Így, ha egy természetes barnítót szeretnénk elkészíteni, akkor szükségünk lesz 20 dkg barna cukorra, 1,5 liter vízre és 25 dkg sárgarépára. Az elkészítése igen egyszerű. A répát megmosás után, hámos nélkül felszeljük, majd a hozzáadott cukorral együtt felmelegítjük a vizet. Ezt követően alacsony hőmérsékleten tovább pároljuk 2-3 órát. Majd leszűrjük és ha kihűlt töltsük egy flakonba. Ajánlott hetente egyszer használni. A harmadik tipp elkészítése viszonylag egyszerű, egy csésze feketekávé, vagy 4-5 teafilter kell hozzá, forró vízben kiáztatva. Majd ezt összekeverjük testápolóval.