Az implantáció előnye

A hosszútávú nyomonkövetési vizsgálataink szerint az implantáció sikeressége elérheti a 99% -ot, és az implantáció élettartama akár 25 év is lehet, ha a megfelelő körülmények megmaradnak, ráadásul sem a cukorbetegség, sem a dohányzás nem árt az implantációnak. Az IHDE 10 éves garanciát vállal minden implantátumra, tehát kérjük, konzultáljon kezelőorvosával a garancia feltételeiről.

[wp_ad_camp_1]

Az implantáció előnye, hogy a többszörös nemzetközi szabadalmak által védett fogászati implantátumok évekről mindössze pár napra csökkentik az implantációs kezelés időtartamát. Erről bővebben olvashat weboldalunkon, a fog-ma.hu-n, ahol megtalálhatja az implantációk teljes leírását és természetesen az árakat is. Az implantátumok többsége egyetlen darabból áll, nincs összekötő elem a mesterséges gyökér és a szuprakonstrukció (korona vagy híd) között, amely úgynevezett mikrohézagot okozzon a fogban ahová a baktériumok bejuthatnak (emiatt akár tönkre is mehetne a protézis). Azok a betegek is kaphatnak fogászati implantátumokat akiket a fogorvosok elutasítanak vagy csak hosszú és bonyolult műtétsorozattal tudnának segíteni.

Implantáció

Implantáció

Nincs szükség csontszövetekre vagy műtéti beültetett mesterséges csontpótlások alkalmazására sem emiatt pedig az implantációs beavatkozás igen olcsó. Az IHDE-re rögzített protézisek újra tökéletes rágási funkciót biztosítanak majd. Ha kérdések merülnének fel az IHDE fogászati implantátumokkal kapcsolatban, akkor csak vegye fel a kapcsolatot bátran  barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@fog-ma.com e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 20 321 5857 telefonszámot és itt minden kérdése megválaszolásra kerül majd, ami az implantációval vagy az árakkal kapcsolatos, tehát megéri hozzánk fordulni.