Természetes bőrfiatalítók plasztikai sebész ajánlásával

Az időt nem csak tűvel és szikével lehet visszaforgatni. Ezt mondják maguk a szakemberek is, akik többféle megoldást is tudnak ajánlani azoknak, akik természetes hatóanyagok segítségével szeretnék visszanyerni bőrük fiatalságát.

Ellentmondásosnak tűnhet, hogy éppen egy plasztikai sebész javasol természetes megoldásokat, de ami tény, az tény, a kevésbé agresszív beavatkozások is sikerrel járhatnak. Ezekhez a módszerekhez nem kell hónapokon át takarékoskodni, olcsó és bárki számára elérhető lehetőséget kínálnak.

A hidratálás alapvetően fontos a bőrfiatalításhoz. Az avokádó, méz és tejszín kombinációja tökéletesen működik ezen a téren. Teltté teszi a bőrt és eltünteti az apró ráncokat. Akik próbálták már, imádják ez a pakolást, mert látványos eredményt hoz.

Természetes bőrfiatalítás

Természetes bőrfiatalítás

A ráncokon túl az ún. öregségi foltok is jóval idősebbnek mutathatnak valós korunknál. A barnás foltokat eltüntetni nem egyszerű és a kémiai hámlasztástól sokan ódzkodnak. Számukra jelenthet megoldást a rizs, az agávé nektár és a citromlé keveréke, mellyel finoman leradírozhatjuk a bőr felső rétegét.

A bőr fiatalításához a mélyhidratálás elengedhetetlen. Hetente legalább egyszer használjunk kókuszolajat az arcunkra, de még jobb, ha nyakunkat, dekoltázsunkat és kezünket is ezzel ápoljuk. A kókuszolaj a száraz bőr számára a legjobb táplálék, tartós használatával a bőr számára legfontosabb vitaminok és egyéb tápanyagok a mélyrétegekbe beszívódva fiatalon tartják a bőrt.