Természetes bőrfiatalítók plasztikai sebész ajánlásával

Az időt nem csak tűvel és szikével lehet visszaforgatni. Ezt mondják maguk a szakemberek is, akik többféle megoldást is tudnak ajánlani azoknak, akik természetes hatóanyagok segítségével szeretnék visszanyerni bőrük fiatalságát.

[wp_ad_camp_1]

Ellentmondásosnak tűnhet, hogy éppen egy plasztikai sebész javasol természetes megoldásokat, de ami tény, az tény, a kevésbé agresszív beavatkozások is sikerrel járhatnak. Ezekhez a módszerekhez nem kell hónapokon át takarékoskodni, olcsó és bárki számára elérhető lehetőséget kínálnak.

A hidratálás alapvetően fontos a bőrfiatalításhoz. Az avokádó, méz és tejszín kombinációja tökéletesen működik ezen a téren. Teltté teszi a bőrt és eltünteti az apró ráncokat. Akik próbálták már, imádják ez a pakolást, mert látványos eredményt hoz.

Természetes bőrfiatalítás

Természetes bőrfiatalítás

A ráncokon túl az ún. öregségi foltok is jóval idősebbnek mutathatnak valós korunknál. A barnás foltokat eltüntetni nem egyszerű és a kémiai hámlasztástól sokan ódzkodnak. Számukra jelenthet megoldást a rizs, az agávé nektár és a citromlé keveréke, mellyel finoman leradírozhatjuk a bőr felső rétegét.

A bőr fiatalításához a mélyhidratálás elengedhetetlen. Hetente legalább egyszer használjunk kókuszolajat az arcunkra, de még jobb, ha nyakunkat, dekoltázsunkat és kezünket is ezzel ápoljuk. A kókuszolaj a száraz bőr számára a legjobb táplálék, tartós használatával a bőr számára legfontosabb vitaminok és egyéb tápanyagok a mélyrétegekbe beszívódva fiatalon tartják a bőrt.