Fedezze fel a tűzjelzők erejét!

Nem lehet mindig elég óvatos az ember. Rohanó világunkban hajlamosak vagyunk kapkodni és kevésbé odafigyelni még a fontosabb dolgokra is. Sajnos néha egy apró figyelmetlenség miatt rengeteg kellemetlenség zúdulhat a nyakunkba. A tűzvédelem a középületekben épp ezért kötelező, de az sem véletlen, hogy ma már a legtöbb otthonban is kiépítésre kerül. A megbízható tűzvédelem esetében csapatunkra, az Elektronika Vonala Vagyonvédelemre mindig számíthat!

[wp_ad_camp_1]

A tűzjelző hatalmas károktól mentheti meg, holott egy igazán minimális befektetésről van szó. Nem lehet mindig otthon, nem tarthatja mindig kezében a dolgokat, viszont ha megfelelő biztonsági rendszert építtet ki, akkor erre nincs is szükség, hiszen a távolból is tudni fogja, hogy minden rendben van, illetve azonnal értesül, ha baj van. Egy rosszul elnyomott cigaretta, egy elfelejtett gyertya, egy kályhából véletlenül kipattanó parázs, vagy a gyermekek csínytevése miatt már nagyon sok ház égett porrá és veszett oda minden. Ha Ön a tűzjelző rendszerek mellett dönt, akkor nem kell mindettől tartania.

Tűzjelző

Tűzjelző

Az általunk biztosított tűzjelző rendszerek természetesen több elemből állnak. Adott számos érzékelő, melyeket a helyszíni felmérés után segítünk kiválasztani, adott többféle riasztási mód, és persze maga a központ, ami azonnal jelez, ha baj van. Mivel állandó rendelkezésre állást tudunk biztosítani, így ha valamelyik riasztó jelez, abban a pillanatban tudunk cselekedni is, a tüzet még a kezdeteknél megtudjuk szüntetni. Önnek csak ajánlatot kell kérnie és tapasztalt csapatunk máris kidolgozza az elképzelései számára leginkább megfelelő rendszert.

Ha a tűzjelzők beépítésére már Ön is gondolt, ha szeretné üzletét, cégét, otthonát teljes biztonságban tudni akkor is, amikor távol van, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem felméri a helyszínt, megtervezi a rendszert, majd kidolgozza a profi tűzvédelmet!