Tetoválást szeretnél? Akkor válaszd a legjobbakat!

Manapság egyre többen készítettnek tetoválást, akár megfontolt szándékkal vagy esetleg hirtelen felindulásból. A lényeg, hogy a szándék bármi is legyen ez a döntés mindig egy éltre szól, így fontos, hogy megbízható és magas szakértelemmel rendelkező művész által készíttessük el.

[wp_ad_camp_1]

Tattoo Győr képzőművészeti és tetováló stúdió várja nagy szeretettel minden kedves vendégét. Amennyiben szeretne egy új tetoválást, vagy megunta a régit és azt szeretné egy új által elfedni, illetve felújítani, akkor válasszon minket. A stúdiónkban csakis kizárólag magas szakképzettséggel rendelkező művészek által készített tetoválásban részesülhet, melyet komoly előkészületek előznek meg. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné a testét egyedivé tenni, vagy egy emlékkel megpecsételni, akkor jöjjön el hozzánk és mondja el az elképzeléseit, melyeket mi úgy igazítunk, hogy mind szakmailag, mind a vendég igényeinek is maximálisan megfeleljen. Nagyon fontos, hogy tényleg átfontoljuk a kiválasztott mintát, majd annak az elhelyezésének a helyét. Hiszen sosem szabad arról megfeledkeznünk, hogy ezt egy életre választjuk. A hozzánk érkező vendégekkel először elbeszélgetünk, próbáljuk minél jobban megismerni, majd végül megtervezzük a mintát.

Tattoo Győr

Tattoo Győr

Egy tetoválás elkészítésénél a magas szaktudás mellett, még igen fontos a professzionális termékek és eszközök használata is. Az általunk elkészített tetoválásokra, mindig vállalunk garanciát. Fontos számunkra, hogy a vendégeink mindig elégedetten távozzanak és ennek érdekében mindig tőlünk telhetőt megteszünk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést akkor kattintson a honlapunkra, melyet a www.zentatooportre.eu honlapján talál. Bármilyen bővebb információra lenne szüksége érdeklődjön a +36 30 374 56 05-ös telefonszámon.