Tetoválást szeretnél? Akkor válaszd a legjobbakat!

Manapság egyre többen készítettnek tetoválást, akár megfontolt szándékkal vagy esetleg hirtelen felindulásból. A lényeg, hogy a szándék bármi is legyen ez a döntés mindig egy éltre szól, így fontos, hogy megbízható és magas szakértelemmel rendelkező művész által készíttessük el.

Tattoo Győr képzőművészeti és tetováló stúdió várja nagy szeretettel minden kedves vendégét. Amennyiben szeretne egy új tetoválást, vagy megunta a régit és azt szeretné egy új által elfedni, illetve felújítani, akkor válasszon minket. A stúdiónkban csakis kizárólag magas szakképzettséggel rendelkező művészek által készített tetoválásban részesülhet, melyet komoly előkészületek előznek meg. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné a testét egyedivé tenni, vagy egy emlékkel megpecsételni, akkor jöjjön el hozzánk és mondja el az elképzeléseit, melyeket mi úgy igazítunk, hogy mind szakmailag, mind a vendég igényeinek is maximálisan megfeleljen. Nagyon fontos, hogy tényleg átfontoljuk a kiválasztott mintát, majd annak az elhelyezésének a helyét. Hiszen sosem szabad arról megfeledkeznünk, hogy ezt egy életre választjuk. A hozzánk érkező vendégekkel először elbeszélgetünk, próbáljuk minél jobban megismerni, majd végül megtervezzük a mintát.

Tattoo Győr

Tattoo Győr

Egy tetoválás elkészítésénél a magas szaktudás mellett, még igen fontos a professzionális termékek és eszközök használata is. Az általunk elkészített tetoválásokra, mindig vállalunk garanciát. Fontos számunkra, hogy a vendégeink mindig elégedetten távozzanak és ennek érdekében mindig tőlünk telhetőt megteszünk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést akkor kattintson a honlapunkra, melyet a www.zentatooportre.eu honlapján talál. Bármilyen bővebb információra lenne szüksége érdeklődjön a +36 30 374 56 05-ös telefonszámon.