The Voice, ahol tényleg csak a hang számít

Sok támadás érte a tehetségkutató műsorok zsűri tagjait, miszerint előítéletekkel álltak a jelöltekhez az eddigiek során. Nos, erre szinte semmi esély nem lesz a holland minta alapján induló új showműsor, a The Voice keretein belül, hiszen az online válogatás után bekerült 150 tehetséget a zsűritagok háttal az előadóknak ülve hallgatják végig. A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő műsor koncepció már a világ számos országában hódított, és idén ősszel Magyarországon is a képernyőkre kerül majd.

Míg az eddig ismert műsorokban nem igen találkozhattunk már ismert arcokkal, addig a Voice számukra is lehetővé teszi a jelentkezést, és a megmérettetést, melynek első lépcsőfoka az online meghallgatás, mely során egy zenei kíséret nélküli éneket kell a jelentkezőknek rögzíteni webkamera és mikrofon segítségével. A műsor készítői által kiválasztott legjobb 150 jelentkező kap majd lehetőséget arra, hogy Malek Andrea, Mező Mihály, Molnár Ferenc és Somló Tamás előtt bizonyítsák rátermettségüket és tehetségüket.

A Voice esetében valóban csak a hang számít majd az első alkalommal, hiszen a zsűritagok megfordulással jelezhetik, ha elnyerte tetszésüket az előadás.

The voice

The voice

Az élőadásba a négy Mesterhez került csapattagok mérhetik majd össze tudásukat, s minden valószínűség szerint nagy csatáknak, és könnyekkel teli pillanatoknak lehetünk majd ismét szem-, és fültanúi.

A műsor weboldalán már javában zajlik az élet, s aki úgy érzi, csoda lakozik torkában, a Próbateremben töltött gyakorlások után egy alkalmat kap arra, hogy rögzítse videóját az online meghallgatás alkalmával, és adataival karöltve eljuttassa azt a műsor készítőinek. Dalra fel!