Tippek a jó jegeskávéhoz

Néhány ember elég szerencsés, hogy egész évben jeges kávét ihat. De azok, akik nem egy meleg éghajlatú országban élnek, csak a nyári hónapokat hívják jeges kávé-szezonnak. Így nekünk is várni kell még néhány hónapot, de ha szeretnénk otthon jeges kávét készíteni, akkor fel kell készülni arra, hogy az otthoni kávé-rutinunk bonyolultabbá válik a szükséges további hűtési lépésnek köszönhetően. Szóval, mi a legjobb módja a jegeskávé készítéséhez? Örülünk, hogy megkérdezte.

[wp_ad_camp_1]

Azt állítják, hogy a jég feletti forró főzés (azaz japán módon) megőrzi a kávé finom ízét. A legfontosabb az, hogy jó, sűrű jégkockákat használjunk a kávé gyors hűtésére mielőtt még elolvadna. Egy másik előnye: bármikor elkészítheti némi jégkockával a kávéját amikor a szíve egy kis koffeinre vágyik. Kedvenc edényünk, amiben jó jegeskávét készíthet, a karcsú Chemex. Tökéletes a fent említett módszerhez. Egyszerűen adjon jeget a kancsóhoz, és készítse el a kávéját úgy, mint általában. Finoman keverje meg a jégkockákat, hogy alaposan lehűljön, tálalja jéggel vagy hűtött pohárban, és élvezze az ínycsiklandozó jegeskávét.

Tejeskávé

Tejeskávé

A feketekávé fogyasztók a gondolattól is irtóznak, de az emberek túlnyomó többsége (ebben az országban a kávéfogyasztók 65% -a) tejjel vagy tejjel és/vagy cukorral fogyasztja a kávét. Vietnamban ez egy adott. Adjon egy kanál édes sűrített tejet a jeges kávéhoz, hogy egy vietnami stílusú cukortartalomban gazdag és krémes jegeskávét kapjon, mint például a kávé ízesítésű fagylalt. Ha Olaszországban jeges kávét rendel, valószínűleg Shakerato-t fog kapni. Ha otthon készítene egyet, öntsön egy kis eszpresszót vagy erős kávét jéggel a koktélrázóba. Adjon hozzá bármilyen cukrot vagy tejet, amelyet általában vesz, és rázza össze. Amikor egy pohárba leszűri, sima és habos lesz. Tálaljuk egy koktélpohárban a teljes hatás érdekében.