Trükkök, melyek segíthetnek elkerülni dugulást

A legtöbb háztartásban nagy töménységben használjuk a tusfürdőket, a folyékony szappanokat. Ez esetben, ha nem akarunk dugulást, akkor a több víz és kevesebb tisztálkodószer, valamint a szivacs használata jelentheti a megoldás. A módszer által nem csak a drága kozmetikumokkal bánhatunk takarékosan, de sokszor megspórolhatjuk a dugulás-elhárítással együtt járó kiadásokat is.

[wp_ad_camp_1]

Az ételmaradékok nem áznak szét a szifonban, így ha nem akarja, hogy a duguláselhárítás I. kerület városrészben szükséges legyen, akkor ügyeljen! Az apróbb ételdarabokat tehát érdemes inkább azonnal kivenni a lefolyónyílásból, mintsem azt valamilyen tárggyal letuszkolni. A közhiedelemmel ellentétben jó, ha tudja, hogy ezek nem oldódnak fel, avagy szétbomlásuk után lerakódnak.

Dugulás elkerülése

Dugulás elkerülése

A duguláselhárítás I. kerületben sokszor a mosogató dugulása miatt következik be. A családi események, ünnepek környékén, amikor a megszokottnál több vendégre kell főzni és persze nagyobb mennyiségű ételt kell kezelni, vagy az időhiány miatt nem tudunk odafigyelni arra, hogy mi kerül a mosogatóba, akkor könnyen kialakulhat a baj. Ha nem akar bosszankodni, akkor erre ügyeljen, ne spórolja az időt!

Ha gondosan ügyelt, de mégis kialakult a dugulás, akkor a  duguláselhárítás I. kerületben csak egyetlen hívásába kerül és már indulunk is, hogy a segítségére legyünk!