Üzemanyag szivattyú alacsony áron!

Üzemanyag szivattyú alacsony áron kapható webáruházunkban, a Kovács Autóalkatrésznél, ahol nagy hangsúly van a minőségen. Webáruházunk 2014-ben elnyerte az ország boltja címet, ezért bátran megbízhat termékeinkben, hiszen országszerte elismertek vagyunk. Tekintse meg széles üzemanyag szivattyú kínálatunkat, kattintson az alkatreszek.hu weboldalra.

Az üzemanyag szivattyú dolga az autóban, hogy a tartálytól a motorig kellő mennyiségű hajtóanyagot juttasson el. Személygépjárművek esetében a legideálisabb a 12 voltos elektromotorral működő üzemanyag szivattyú, hiszen ez illeszkedik legjobban a személygépkocsik akkumulátoraihoz. Az elektromos üzemanyag szivattyú esetében nem lehet semmiféle eltérés sem a tápegység elektromos feszültség teljesítménye, valamint az üzemanyag szivattyú motor között. Ilyen eltérés van például a diesel és benzines működésű autók szivattyúi között. Mivel ez az alkatrész folyamatosan működik, ezért hamar elhasználódik, és gyakran ki kell cserélni. Az autó üzemanyagrendszerében ez szokta a legtöbb problémát okozni, ezért érdemes egy márkás darabra szert tenni, például egy Bosch-ra.

Üzemanyag szivattyú

Üzemanyag szivattyú

A Bosch üzemanyag szivattyú hosszabb élettartamú, magasabb minőségű, és a megbízhatósága is garantált. Egy Bosch szivattyú költséges lehet más szivattyúmárkáknál, de mindenképpen megéri a befektetést. A különféle motor fajtákhoz mind más-más szivattyú tartozik, például az Ottó-motorokhoz benzin üzemanyag szivattyú szükséges. Ha többet szeretne megtudni üzemanyag szivattyúinkról, látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol megtekintheti a teljes kínálatot is. Amennyiben kérdések merülnének fel, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.