Válassz a legjobbakat a szerver bérlés terén!

A DoclerWeb Kft. egy olyan vállalat, ami a legtöbb kontinensen biztosítani tudja ügyfelei számára a legmegbízhatóbb szolgáltatásokat. Ha Ön is szeretné vállalata számára a legjobbat és egy valóban megbízható vállalkozást keres, akkor az általunk biztosított szerver bérlés által máris megtalálta a számításait. A szerver bérlés Önnek is segíteni fog abban, hogy vállalatán belül, irodáiban hatékonyabban folyjon a munka, méghozzá befektetés nélkül, anélkül, hogy Önnek teljesen új informatikai eszközöket kellene vásárolnia hatalmas összegekért.

[wp_ad_camp_1]

A szerver bérlés segítségével új készülékek vásárlása nélkül tudja bővíteni a már meglévő eszközparkjának, illetve számítógépeinek memóriáját, a processzorának sebességét, a merevlemezeinek méretét, valamint ami még nagyon fontos, hogy változtathatja a rendelkezésre álló sávszélesség nagyságát is elvárásainak megfelelően. A DoclerWeb Kft. a szerver bérlés szolgáltatás mellett igény esetén természetesen vállalja a szerveren futó operációs rendszer és az azokon futó alkalmazások telepítését, illetve karbantartását is.

Szerver bérlés

Szerver bérlés

A szerver bérlés tehát vállalatunknál egy felettébb rugalmas szolgáltatás, amit tulajdonképpen minden tisztelt megbízónk személyre szabhat. A megadott szerverkonfiguráció természetesen igény szerint bármikor módosítható. A bérelt szervereket komoly biztonsági és technikai körülmények között helyezzük el, a megbízhatóság ezen a téren is adott. Továbbá adott 10 GB backup ftp tárhely és megrendelés után a szervert munkanapon néhány órás határidővel már biztosítjuk is, hiszen mi tudjuk, hogy milyen fontos is a gyors és hatékony munka.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, hiszen a szerver bérlés terén a DoclerWeb Kft. verhetetlen, minden szempontból megfelelő, minden elvárást tökéletesen kielégítő minőségi szolgáltatásokkal várja ügyfeleit!

Forrás: Szerver bérlés