Válassz minőségi mosogatógépet kedvező áron

A praktikus mosogatógépek által megannyi időt és vizet lehet megspórolni, sőt még nagyobb tisztaságot is garantálnak, általuk a kórokozók elpusztulnak. Napjainkban már nem számítanak luxuscikknek, hiszen akár 60 ezer forint alatti áron is hozzá lehet jutni ezekhez a remek eszközökhöz és még a kis lakásokba is lehet találni megfelelő modellt.

[wp_ad_camp_1]

Ajánlatunk egyike a Gorenje GI 51020 E modellje, mely számára a legnagyobb lábas elmosása sem jelent gondot, holott mindössze 82x45x57 centiméteres méretekkel rendelkezik. A karcsú mosogatógépbe akár tíz terítéket is be tudunk pakolni, valamint az állítható polcnak köszönhetően a magasabb edények tisztítása sem jelent problémát, mint sok más esetben. Ez a modell B mosási és szárítási hatékonyságú, beépíthető, energiahatékonyság szempontjából is B kategóriás, rendelkezik a biztonsági Aquastop funkcióval, továbbá még a működés közbeni zajszintje is csupán csak 52 dB. Az egyik népszerű webáruház által 59900 forintért meg lehet vásárolni.

Mosógép

Mosógép

A Candy egy igazán kicsi mosogatógép, így ha csak talpalatnyi konyhával rendelkeznek, akkor is nyugodtan tudják használni. A mini akár a munkapulton is el lehet helyezni, de akár egy kisebb beépíthető sütő alá vagy fölé is befér. Ez a mosogatógép AAA energiaosztályú, egyszerre hat terítéket képes elmosni, öt választható mosogatási hőmérséklete van, vízfogyasztása pedig csupán nyolc liter. Az eszköz ára 52890 forint.

A nagy családi lakomákhoz, az akár kilenc terítéket is tisztára mosó Indesit DI 450-es modellje felel meg. Öt különféle programmal bír, melyek között szerepel eco-, intenzív és gyorsmosás is. A mosogatógép átlagosan 14 liter vizet fogyaszt, B energiaosztályú masina, a beépített Aquastop rendszer pedig gondoskodik róla, hogy egy esetleges meghibásodás esetén ne keletkezzen vízkár, ne ússzon el a ház. Az Indesit modellje hatalmas befogadóképességgel rendelkezik és így több órás munkától is megmenthet, az ára pedig így is 56760 forint.