Androméda családi napközi

Az Androméda családi napközi a belváros szívében tárt karokkal várja azokat a gyermekeket, akik nem jutottak be a betelt létszám miatt valamelyik óvodába Budapesten.  A családi napközi Budapest V. kerületében található. Annyiban különbözik az állami óvodáktól, hogy az Andromédában kisebb csoportok vannak, így a csoport minden tagjára egyforma figyelmet tudnak fordítani.

Az óvoda kialakítása biztonságos, hiszen 1,5 éves kortól 7 éves korig járhatnak hozzájuk a gyermekek.  Minden korosztály gyorsan feltalálhatja magát a családi napköziben és a közös játékok folyamán életre szóló barátságok is kialakulhatnak.

Az Andromédában mindenki jól érzi magát, hiszen a napközi hangulata jó kedvet és harmóniát sugároz. A belső kialakításnál különös figyelmet fordítottak a színekre és a falfestésre. A festés designos és vidám figurákkal borított, melyeket a kicsik nagy csodálattal vesznek szemügyre.

A gondozónők az Andromédában mind szakképzet csecsemő- és gyermekgondozók, több éves tapasztalattal hátuk mögött a nevelésben és a gondozásban. Gyermekközpontú gondozás jellemzi őket, fontosnak tartják, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a játszás és a különböző programok alatt.

Családi napközi

Családi napközi

A mindennapi mozgás nem maradhat ki egy lurkó életéből sem, ezért zenés, táncos tornákból veszik ki a részüket mindennap, mialatt a napköziben tartózkodnak. A sok nevetgélést és játékot egy egészséges és hatalmas alvással koronázzák a gyermekek.

Ha felkeltette az Andoméda családi napközi az érdeklődését, akkor mindenképp nézze meg honlapjukat, ott rengeteg további információt megtudhat az óvoda nevelési nézeteiről és életéről.  Érdemes a saját szemével minden szülőnek utána járni, hogy milyen helyre íratja be gyermekét, hiszen az egészséges fejlődésük mindennél fontosabb!

Forrás: Családi napközi