Védekezzen hatékony hangyaírtó szerekkel az apró kis rovarok ellen!

A hangyák sajnos gyakori látogatók, kiváltképpen a vidéki házak környékén. Mivel mélyen telelnek, inkább a meleg érkezésével együtt kezdik az apró katonák uralmuk alá hajtani a házakat, s azok tájékát.

Léteznek házilag kivitelezhető hangyaírtó praktikák, mint a fahéjjal vagy sütőporral szórás, de ezek csak ideig-óráig működnek, semmiképp sem nyújtanak hosszú távú, végleges megoldást. Ellenben a SUNI KFT. által forgalmazott termékekkel, melyekkel hatékonyan lehet védekezni a hangyákkal szemben. A hangyaírtók különböző kiszerelésű por változatban, valamint elektromos készülék formájában érhetők el, rendelhetők meg a sunikft.hu weboldalról. A választást leginkább az befolyásolja, hogy a kis csoportok hol okoznak bosszúságot, a házban, vagy odakint? A hangyaírtó porokat inkább beltéri használatra javasolják, míg a készüléket hatalmas hatótávjának köszönhetően udvari használatra ajánlják a szakemberek.

Bár a Magyarországon élő hangyák csípése többnyire nem jár különösebb veszéllyel, mégis elég hátborzongató látvány és élmény, ha az ember kezét vagy lábát piknikezés közben teljesen ellepik. Márpedig az embernek azért van udvara, hogy ott kellemesen elidőzhessen, hívatlan látogatók társasága nélkül. Emellett a kertben való megjelenésük az édes gyümölcsökre sincs jótékony hatással, ugyanis nagyon kedvelik az édes dolgokat, hajlamosak ellepni azokt, tehát az ellenük való védekezés nem hóbort, hanem a termények megmentésére szolgáló cselekedet. Éppen ezért, hogy a gyümölcsök és a piknik kosár, no meg a piknikezők is épségben maradjanak, érdemes beszerezni a fent felsorolt hangyaírtók valamelyikét. Rendeljék meg raktárkészletről, hogy mielőbb elkezdhessék a hangyaírtó folyamatot! Kérdés esetén pedig forduljanak bátran a sunikft.hu oldalon található elérhetőségek egyikén az ügyintézőkhöz!