Vesetisztító kapszula rendelése online!

A vesék létfontosságú szervek tisztítórendszerünkben, és azon dolgoznak, hogy kiürítsék a pusztító méreganyagokat. A vesetisztító kapszula olyan gyógynövények és vitaminok kombinációja, amelyek elősegítik a vese természetes tisztítási folyamatait.

Vesetisztító kapszula rendelése a vitaminstore.hu weboldalon is lehetséges. A vesék csodálatos kis szervek. Naponta körülbelül 200 liter vért dolgoznak fel, megszabadulnak a felesleges víztől és salakanyagoktól, eltávolítják a méreganyagokat, és biztosítják a szervezet zökkenőmentes működését. Ha a vesék nem képesek eltávolítani a méreganyagokat és salakanyagokat a szervezetből, azok felhalmozódnak a szervezetben, és akadályozzák a vesék, a máj és más szervek normális működését, ami kimerültséget, gyomorfájdalmat, fejfájást, vízvisszatartást és egyéb problémákat okoz. A méreganyagok és salakanyagok felhalmozódása vesekövekhez, kristályok tömegéhez vagy feldolgozatlan ásványi anyagokhoz is vezethet, amelyek golflabda méretűre nőhetnek. A vesekő az amerikai felnőttek 10-15 százalékát érinti, de már ötéves gyermekeknél is előfordulhat. A vesekő kialakulásának számos oka lehet, mint például a kiszáradás, a túlzottan savas vizelet, a húgyúti fertőzések, a salakanyagok és méreganyagok felhalmozódása a vesékben.

A vesekő tünetei közé tartozik a túlzott derék-, hasi vagy húgyúti fájdalom, amely lehet éles, enyhe vagy elviselhetetlen, súlyos hányás vagy émelygés, tartós vizeletürítési inger, valamint állandó hidegrázás vagy izzadás. Míg a tünetek a kövek méretétől függően változnak, a szűnni nem akaró fájdalom és kellemetlen érzés az oldalakon jó ok az urológushoz. A vesekövek könnyen gyógyíthatók, ha korán diagnosztizálják.