Vietnami városok, amiket megéri felkeresni

A kalandos és előrehaladó Vietnam egy gyorsan fejlődő nemzet. Városai tele vannak kultúrával, kreativitással és csodás építészettel, és továbbra is szépen építik a jövőt. Számos vietnami város szebbnél szebb építészeti stílusokkal és modern ázsiai vonalak keverékével büszkélkedhet. Csodálatos kilátásaival, innovatív városképeivel és hagyományos kultúráival Vietnam legjobb városai várják Önt is.

Kon Tum az ország központi felvidéki távoli északi részén egy laza, szellős város. Kon Tum annak ellenére, hogy könnyen megközelíthető, kifejezetten nem turisztikai jellegű, így a látogatók, akik többet szeretnének megismerni az igazi Vietnamról, élvezhetik az itteni kultúrát. A Dakbla folyó mentén helyezkedik el, a város egy szerény és csendes hely, amely sugárzik a nyugalomtól. Az egyik félszigeten található Vung Tau egykor francia gyarmati város volt, amely népszerű hétvégi kiruccanási célponttá vált. A látogatók rövid nyaralásokra érkeznek de hajóval a Ho Si Minh-ből, hogy néhány éjszakát eltöltsenek jó  hangulatban, ide jönnek inni a város bárjában és enni a változatos éttermekben. Vung Tau tengerpartja egy nyüzsgő hely, ahol gyerekek is játszhatnak, ahol bárok és klubok töltik fel élettel a homokos partot, amikor az esti tevékenységek megkezdődnek.

Vietnam

Vietnam

A Lô folyó partján, ködös hegyekkel körülvéve, Ha Giang városa egy olyan hely, ahol az idő megáll. Ezt a kevésbé látogatott várost Vietnam északi részén hegyek és völgyek veszik körül, amelyek számos különféle etnikai kisebbségnek adnak otthont. A város kulturális öröksége észrevehető szerte a városban. A vasárnap reggel az élénk piacon, állatok, friss élelmiszerek és kézzel készített áruk értékesítésével kezdődik. A felsorolt városok mellett Haiphongot és Cao Bangot is megéri megnézni.