Vietnami városok, amiket megéri felkeresni

A kalandos és előrehaladó Vietnam egy gyorsan fejlődő nemzet. Városai tele vannak kultúrával, kreativitással és csodás építészettel, és továbbra is szépen építik a jövőt. Számos vietnami város szebbnél szebb építészeti stílusokkal és modern ázsiai vonalak keverékével büszkélkedhet. Csodálatos kilátásaival, innovatív városképeivel és hagyományos kultúráival Vietnam legjobb városai várják Önt is.

[wp_ad_camp_1]

Kon Tum az ország központi felvidéki távoli északi részén egy laza, szellős város. Kon Tum annak ellenére, hogy könnyen megközelíthető, kifejezetten nem turisztikai jellegű, így a látogatók, akik többet szeretnének megismerni az igazi Vietnamról, élvezhetik az itteni kultúrát. A Dakbla folyó mentén helyezkedik el, a város egy szerény és csendes hely, amely sugárzik a nyugalomtól. Az egyik félszigeten található Vung Tau egykor francia gyarmati város volt, amely népszerű hétvégi kiruccanási célponttá vált. A látogatók rövid nyaralásokra érkeznek de hajóval a Ho Si Minh-ből, hogy néhány éjszakát eltöltsenek jó  hangulatban, ide jönnek inni a város bárjában és enni a változatos éttermekben. Vung Tau tengerpartja egy nyüzsgő hely, ahol gyerekek is játszhatnak, ahol bárok és klubok töltik fel élettel a homokos partot, amikor az esti tevékenységek megkezdődnek.

Vietnam

Vietnam

A Lô folyó partján, ködös hegyekkel körülvéve, Ha Giang városa egy olyan hely, ahol az idő megáll. Ezt a kevésbé látogatott várost Vietnam északi részén hegyek és völgyek veszik körül, amelyek számos különféle etnikai kisebbségnek adnak otthont. A város kulturális öröksége észrevehető szerte a városban. A vasárnap reggel az élénk piacon, állatok, friss élelmiszerek és kézzel készített áruk értékesítésével kezdődik. A felsorolt városok mellett Haiphongot és Cao Bangot is megéri megnézni.