Vásároljon közületi toalettpapírt online!

A toalett papír az egyik legfontosabb dolog a fürdőszobában. Hiányát akkor érzi meg igazán az ember, amikor se zsebkendő, se semmi más nincsen nála. Manapság elképzelhetetlen az élet toalett papír nélkül. A történelem könyvekben hosszan olvashatunk háborúkról, nagy történelmi személyekről, azonban olyan érdekességeket nem tudhatunk meg belőlük, hogy mit használtak az emberek a wc papír előtt. Továbbá annak érdekében, hogy intézménye mosdójának használói ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe, adunk egy hasznos tippet, hogy honnan érdemes közületi toalettpapírt vásárolni!

[wp_ad_camp_1]

Vásároljon közületi toalettpapírt annak érdekében, hogy az intézményében megfordulók soha ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe. Furcsának tűnhet, hogy erre fel kell hívni a figyelmet, ugyanakkor különösen az olyan helyeken, ahol napi szinten nagy tömeg fordul meg, a mosdó gyakran áldatlan állapotban van, vagy ha mégsem, akkor is hiányzik a toalett papír. Mindössze egy kis odafigyeléssel minden vendég vagy látogató szívesen fogja használni a mosdót. Talán Önben is felmerült már a kérdés, hogy mi volt akkoriban, amikor a ma használatos toalett papír még nem volt ismert. Az ókori görögök kövekkel és agyaggal oldották meg a dolgot, míg a rómaiak egy szivacsot erősítettek egy bot végére, amit a közösség használt. Úgy értve, hogy mindenki ugyanazt a botot használták. Ha pedig nem volt használatban, akkor ecetes vízben vagy tengervízben tárolták. Az ókori zsidók pedig füvet és sima felületű agyagedényt használtak.

Toalettpapír

Toalettpapír

Vásároljon közületi toalettpapírt intézményébe!

Ha azt gondolja, hogy a maihoz hasonló toalett papírt már a középkorban is használtak, akkor el kell keserítsük, ugyanis a Amerika felfedezése idején kukoricacsutkát használtak erre a célra, azonban ez meglehetősen fájdalmas volt, így idővel átváltottak a katalógusokra és újságpapírokra. 1596 óta létezik az úgy nevezett angol wc, azonban az első toalett papír mindössze 1867-ben került kereskedelmi forgalomba. Manapság is sok helyen valamiféle alternatív megoldást alkalmaznak. Szerencsére manapság már a fejlett országokban puha, sőt akár illatos toalett papírt is lehet vásárolni. A közületi toalett papírok kapcsán több típus is kapható, azonban a legfontosabb mégis csak az, hogy legyen. Ha szeretne közületi toalettpapírt vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az atlantichigienia.hu webáruházba, ahol megtekintheti a hatalmas választékot!