Világítás, autólámpa, elektronika minden egy helyen

Ma már nappalis is sok országban kötelező a településen kívüli, illetve belüli fényszóró használata. Ez azt vonja maga után, hogy a fényszóróink dupla akkora terhelésnek vannak kitéve, mint az eddigiekben.

[wp_ad_camp_1]

Világítás, autólámpa, elektronika teljes kínálata megtekinthető a webshopunkban, ahonnan pár kattintás által meg is rendelheti a szükséges alkatrészeket. A teljes kínálatunk elérhető az alkatreszek.hu oldalára kattintva. Ezek azok az elemek egy járműnél, melyek fontos, hogy mindig jól működjenek, hiszen csak így tudjuk kellőképpen megvilágítani az előttünk lévő utat, illetve mindez mellett az is nagyon fontos, hogy az alkalmazott lámpák a szembejövő forgalmat ne vakítsa el. Régebben a járműveknél a hagyományos halogén és termikus fényforrásokat alkalmazták, melyeket szépen lassan felváltanak az energiatakarékos xenon és Led lámpák. A termikus fényforrások előnytelensége abban mutatkozik meg, hogy rossz a fényhasznosítása és rövid az élettartama. Télen a rövid nappalok, és hosszú éjszakák váltakozásánál nagyon fontos, hogy megfelelő izzókkal rendelkezzünk, hiszen csakis is így tudjuk biztosítani saját magunk, illetve a családunk részére a biztonságos utazást.

Autólámpa

Autólámpa

Habár ma még az autósok 50% a hagyományos halogén lámpákat alkalmazza. Attól függetlenül, hogy aránylag jó látási viszonyokat biztosít, annál rövidebb az élettartammal rendelkeznek. A modernebb fényszórók már energiatakarékosabb és erőteljesebb a világításuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve szeretne bővebb információt megtudni az izzókkal kapcsolatban, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva. Személyesen megtekintheti Szegeden, vagy online a www.autoalkatresz.hu weboldalon. Telefonszámunk: +36 62/468-444.