Vulvodynia, szeméremtesti fájdalom

Mai világunkban rengeteg betegséggel nézünk szembe nap, mint nap, melyeknek tünetei egyre inkább felismerhetetlenné válnak a nők számára. A vulvodynia nem más, mint a szeméremtest kellemetlen érzése, amely égő, csípő fájdalommal társul.

[wp_ad_camp_1]

A vulvodynia, szeméremtesti fájdalom olyan tünetek közé tartozik, amely mögött nem állhat sem gomba, sem herpesz vírus fertőzése, bőrbetegség vagy bármilyen más laboratóriumi módszerekkel kimutatható elváltozás. Ezt a betegséget genetikai, fizikai és lelki okok is előidézhetik. Minden nő életében igen kellemetlennek bizonyul ez a betegség úgy a szexuális életben, mint a mindennapos vagy időszakos fájdalmak felmerültével. A Belvárosi Orvosi Centrum külön az intim területek egészségére összpontosítja tudását, kiváló szakemberek segítenek a betegség kezelésében és mindezek mellett hasznos tanácsokkal látják el önt. Legfőképpen 20-40 év közötti nők küzdenek ezzel a betegséggel. A fájdalomérzet itt időközönként változhat, néha erős olykor gyengébb vagy teljesen megszűnő is lehet. Ha ilyen és ehhez hasonló tünetekre panaszkodunk, ne késlekedjünk, forduljunk nőgyógyászhoz! A Belvárosi Orvosi Centrum szakemberei segítenek megoldani ilyen jellegű problémáit. Megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel, körültekintően végzik munkájukat a betegség megszüntetése érdekében.

Vulvodynia - szeméremtesti fájdalom

Vulvodynia – szeméremtesti fájdalom

Nagyon fontos ennél a betegségnél az azonnali kezelés és segítségnyújtás, mivel az idő elteltével súlyosbodhat, akár külső beavatkozást is igényelhet, ezért ne engedjünk a fájdalomnak! Azonban ez a betegség nemcsak fájdalommal jár, hanem kellemetlen érzést is nyújt egy-egy helyzetben. A vulvodynia szeméremtesti betegség tüneteit észlelve, forduljunk a Belvárosi Orvosi Centrum szakembereihez. Akik körültekintően segítenek kideríteni a betegség okát, tapasztalatukkal és hozzáértésükkel elősegíteni a gyógyulást! Hívja a +36303726832 – es telefonszámot további információkért!