Weboldal készítés örök garanciával

Ha eljutottak arra a szintre, hogy a vállalkozásukat meg szeretnék ismertetni az interneten kereső közönség számára, akkor a weboldal készítés egyértelműen az első komoly lépés ehhez. Számos tényező van, ami bonyolítja a dolgot. Milyen weboldalt készíttessenek, milyen költségekkel, milyen funkciókkal, és még 100 kérdés, amire nem tudják a választ, hiszen nem mozognak az internet világában, legalábbis nem ezen a szinten.

[wp_ad_camp_1]

Fel kell keresniük a szakembereket és kiválasztani azt, aki a beszélgetés alapján már megnyerte Önt azzal, hogy felkészült, hogy tanácsokat ad, sokat kérdez, hogy megismerhesse azokat a lehetőségeket, amik az Ön online megjelenésében rejlenek. Aki nem sajnálja a beszélgetésre és az egyeztetésre még akkor sem az időt, amikor nem fizettek neki tanácsadási díjat vagy órabért.

Ha megvan ez a szakember és Ön jól választott, nyugodtan rá lehet bízni a weboldal arculatának elkészítésétől kezdve a menüpontok kialakítását, megnevezését, a szöveg megírását, a weboldal optimalizálását, adott esetben a Google hirdetési kampányának levezénylését.

A weboldal készítés tehát nem csak a honlap üzembe helyezését jelenti, hanem optimális esetben a konzultációtól a vevőszerzésig sok mindent magába foglal, mindez persze akkor áll fenn, ha az ügyfél ezeket a plusz feladatokat a webmesterre bízza.

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Az expressz-weboldalkeszites.hu oldalán informálódó ügyfelek minden felmerülő kérdésükre választ kapnak, ám ha mégsem, az elérhetőségeken megadott telefonszámot este 8 óráig hívhatják vagy írhatnak e-mailt egy ajánlattal kapcsolatban. Ott már csak egy telefonhívás kell, hogy megtalálja az Ön weboldalának ”gazdáját, készítőjét, gondozóját, orvosát” stb. Egy lépésre van attól, hogy egyeztessünk és megállapodjunk a feladatok mikéntjében, annak ütemezésében és az ezzel járó díjszabásban.

A weboldal készítésnek van egy neuralgikus pontja, éspedig a garancia. Sok helyen olvasható, hogy 1 hónap, 3 hónap, fél év vagy egy év garanciát vállalnak a honlap zavartalan és hibamentes működésének érdekében. Ez nagyszerű hír! De mi van ezután? Tudjuk már a műszaki termékeinkről is, melyek az otthonunkban megtalálhatók, hogy bizonyos százalékuk éppen a garanciális időn túl hibásodik meg. Meg kell javíttatni pénzért, ami sokszor ugyanannyiba, vagy valamivel kevesebbe kerül, mintha egy újat vásárolnánk.

Így van ez egy weboldallal is. Mi van akkor, ha a garanciális idő után lesz bármi probléma az oldallal? Majd jó pénzért megjavítja nekünk valaki? Jó esetben igen, rosszabb esetben nem találja meg azt a szakembert, aki a hibát kiküszöböli.

Az expressz-weboldalkeszites.hu oldaláról jött megrendelések mindegyikére örökös garancia van. Jól olvasta! Örökös garancia a weboldalra. Így nem kell aggódnia a jövőbeli gondokkal kapcsolatban, és biztonságban tudhatja a cége online tükrét mindaddig, amíg az jelen van a világhálón.