Zsuffa Ákos – learninginnovation.hu

Manapság elterjedt a life long learning kifejezés, ami annyit tesz, hogy élethosszig tartó tanulás. Szerencsére ma már rengeteg lehetőség van az önképzésre, különféle felnőttképzők elvégzésére. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, az önképzés elmaradhatatlan tényező.

[wp_ad_camp_1]

Zsuffa Ákos is a learninginnovation.hu csapatát erősíti. Az FVSZ elnöke több fronton is azon dolgozik, hogy a munka világában tevékenykedők megfelelő képzést kapjanak és kellőképp tudják fejleszteni magukat, hogy megfeleljenek a mai kor munkahelyi elvárásainak. A Learning Innovation képzései rendkívül szerte ágazók, így különféle területeket fednek le. Elérhetők többek közt minősített egészségügyi képzések, szociális képzések, valamint akkreditált pedagógus képzések is. Emellett üzleti tanácsadás, projektmenedzsment és innovációs szolgáltatások is gazdagítják a palettát. Egy vállalkozás olykor juthat olyan helyzetbe, amikor nagy segítség van egy szakemberre, aki külső szemlélőként átlátja a dolgokat, a Learning Innovation munkatársai közt pedig megannyi szakember áll rendelkezésre, Zsuffa Ákos, aki a Felnőttképzők Szövetségének elnöke szakértő irányítása alatt.

A Learning Innovation érdekes tréningeket is szervez, melyek a sokak által megszokott tréningekkel szemben érdekesek és nagyon hasznosak. A kollégák nagy része a szemét forgatja, ha meghallja, hogy tréningre kell mennie. Viszont ezek a tréningek nagyon sok pluszt képesek hozzáadni a munkához. A tréning akkor lesz sikeres, ha olyat választ, amit a kollégák valóban élveznek és egyben hasznát is veszik az ott hallottaknak. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a learninginnovation.hu weboldalra és tekintse meg a tréningek széles palettáját, valamint az üzleti szolgáltatásokat, melyek új lendületet adhatnak vállalkozásának!