3D ágyneműhuzat felnőtteknek is?

Igen! A 3D ágynemű huzat felnőtteknek is alkalmas a hálószoba stílusossá tételéhez és ahhoz, hogy az esti lefekvés vidám legyen.

[wp_ad_camp_1]

3D ágyneműhuzat mindenkinek! De mitől 3D? A 3D ágyneműhuzat különlegessége a hatalmas és élethű minta. A paplanhuzaton, a párnahuzaton és a kispárnahuzaton is 3D állatminta, 3D virágminta, 3D városminta, stb. látható. Az élethű 3D mintás ágyneműhuzat a gyermekeknek és a felnőtteknek is tökéletes, ha valami különlegesre vágynak a hálószobában.

Milyen anyagúak a legnépszerűbb 3D ágyneműhuzatok?

A legkeresettebb 3D ágyneműhuzat általában pamut anyagú. Népszerű a 100% pamut és kevert szálas pamut 3D ágyneműhuzat is. Mindkettő tökéletes puhasággal és melegséggel ajándékoz meg éjjelente. A 3D pamut ágyneműhuzat szebbnél szebb mintákkal szerezhető be a lakástextiles és a stílusosság szerelmeseinek is.

Otthonunk a kiegészítőktől, a szőnyegektől, függönyöktől és a dekorációs kellékektől lesz igazán barátságos és kedves miliőjű. A hálószobában egy szép, trendi 3D ágyneműhuzat rendkívül fel tudja dobni a hangulatot. Mind a gyermekek szobájában, mind a felnőttek szobájában elvarázsol, amint belépsz oda. Minden évszaknak megvannak a maga szépségei. A lakást olykor feldíszítjük különböző dekorációkkal, amihez a 3D ágyneműhuzat is tökéletes lehet. Tavaszi virágmintás 3D ágyneműhuzat, karácsonyi 3D ágyneműhuzat, ajándékba egy sportautós 3D ágyneműhuzat, a motoros szezonra egy motoros 3D ágyneműhuzat, stb. Minden alkalomra beszerezhetünk egy szép 3D ágyneműhuzatot.

Ágynemű

Ágynemű

A 3D ágyneműhuzat úgy lesz sokáig hű társunk az ágyban, ha a mosásra kicsit odafigyelünk. Tegyük a mosógépbe kifordított és begombolt állapotban és 40 Celsius fokon mossuk. Így színét, 3D mintáját gyönyörűen megtartja. A kevert szálas pamut 3D ágyneműhuzat tökéletes választás gyakori mosáshoz is. Aki kicsit izzadékonyabb éjszakánként, gyakrabban kell ágyneműjét lecserélni. A kevert szálas pamut ágyneműhuzat a gyakori mosást is jól bírja, nagyon jó színmegtartó a pamut-poliészter anyag.

Kinek milyen 3D ágyneműhuzat illik?

Ha ajándékon töröd a fejed, vegyél 3D ágyneműt. Az édesanyák szeretik a virágmintás textileket, egy 3D virágos ágyneműhuzatnak minden anyuka örülne. A férfiaknak, fiúknak járműves, motoros, autós 3D ágyneműhuzat okoz örömöt. A gyermekek pedig az állatmintás 3D ágyneműhuzattal szépeket álmodnak.

A 3D ágyneműhuzat minden stílusú hálószobába jó lehet, csupán a mintát kell kitalálni és jól eltalálni. Csajos, férfias, gyermek minták rengetege között válogathat az, aki 3D ágyneművel dobná fel a hálószobát.