Szórakoztató programok Fort Lauderdale-ben

A kiterjedt csatornarendszere miatt „Amerika Velencéje” néven ismert Fort Lauderdale régóta népszerű üdülőhely, és különösen híres tengerpartjairól és hajóiról. A tengerparti város napsütötte homokja, meleg időjárása és dübörgő éjszakai élete korábban csak vonzotta a diákokat a tavaszi szünetben, de a turisták és a családok most is élvezik számos turisztikai látványosságát.

[wp_ad_camp_1]

A Butterfly World félórányi autóútra fekszik a központtól északra. Lenyűgöző, hogy ez a világ legnagyobb pillangóháza, amelynek buja kertjeiben több mint 20.000 színes lény repül. Az első fedett lepkepark a nyugati féltekén, 1988-ban történő megnyitása óta a helyiek és a turisták határozott kedvence. Ennek oka, hogy trópusi télikertjei tele vannak növényekkel és virágokkal, gyönyörű pillangók ezrei csapkodnak ide-oda. Van egy csodálatos madárház is, ahol kolibri és lorikeets található, valamint egy nagy szabadtéri botanikus kert, csodálatos múzeum és lenyűgöző Bug Zoo is fellátogatható.

Számos üzletnek otthont adó Sawgrass Mills az Egyesült Államok egyik legnagyobb outlet bevásárlóközpontja. Fél órányi autóútra a belvárostól nyugatra, ez a tökéletes hely a vásárláshoz, és számtalan kávézóval és étteremmel rendelkezik. Az 1990-es megnyitás óta az amúgy is hatalmas komplexum jelentősen kibővült, és mára több mint 350 névmárkát és üzletet foglal magában. Az üzletek végtelen sora mindent biztosít, a nagy divatcikkektől és szépségápolási termékektől kezdve az otthoni kiegészítőkig, a sportfelszerelésekig és az elektronikáig. Álljon meg exkluzív üzleteknél, mint például a Burberry és a GUCCI, vagy nézzen egy érdekes filmet a moziban. Amikor a városban van, nem lehet kihagyni egy epikus lóversenyt a történelmi Gulfstream Parkban, mindössze húsz perc autóútra a központtól délre. Az államok egyik legfontosabb versenypályája, minden év decemberétől októberig mindenféle versenynek otthont ad.