A 2012-es Londonban megrendezésre kerülő Olimpia legfrissebb hírei!

A 2012-es év egyik legizgalmasabb eseménye a londoni Olimpia. Honlapunkon a legfontosabb események óráról órára követhetőek, így biztos, hogy Ön sem fog lemaradni egy izgalmas eseményről sem. London lassan az Olimpia egyik leghíresebb fővárosává avanzsál, hiszen immáron harmadik alkalommal rendeznek itt Olimpiát.

Férfi vízilabda-válogatottunk, az 5 tagú női kajakos csapatunk, férfi kézilabda csapatunk, 31 magyar úszónk, Parti András hegyi kerékpározónk, öttusa csapatunk, férfi kézilabda-válogatottunk is ott lesz az idei 2012-es Olimpián Londonban. A július 27-i megnyitón Biros Péter lesz az, akit a magyar zászlóval felvezeti Magyarországot a London Olimpián. Információs honlapunkon a magyarok szerepléséről folyamatosan friss hírekkel szolgálunk, valamint az éremtáblázat alakulása is megtekinthető lesz.

A London városában megrendezésre kerülő nyári Olimpia 2012. július 27 – 2012. augusztus 12-ig tartja lázban a közönséget, majd ezt követően azonnal megrendezésre kerülnek a paralimpiai játékok is.   34 helyszínnel várják Londonban a nézőközönséget és természetesen a versenyzőket, melyből 32 helyen rendeznek meg majd versenyeket. Néhány helyszín a teljesség igénye nélkül: Greenwich Park, Hampden Park, Hyde Park, Eton Manor, City Of Coventry Stadium. A Hyde parkban a triatlon és a hosszútávúszás kerül megrendezésre. A Greenwich Parkban a lovas játékok tartják majd izgalomba a versenyzőket és a nézőket is, a Hampden Park pedig a labdarúgás szerelmeseit várja!

Olimpia 2012 London

Olimpia 2012 London

Bizonyára mindnyájunkat lázban fogja tartani az idei Olimpia, hiszen több sportágban is érintettek a magyarok a 2012-es évben. Az éremtáblázat reméljük minden nap frissülni fog és a legtöbb aranyat hozzuk el erről az Olimpiáról! Érdemes a Londoni Olimpia 2012 összes híranyagát honlapunkon figyelemmel követni!

Forrás: http://olimpia2012.net