A csodás szállás Zalakaros szívében várja vendégeit!

Önnek is elege van már a szürke hétköznapokból? Szeretne egy kicsit lazítani, egy jót pihenni? Szeretné szervezetét feltölteni pozitív energiával? Akkor a szállás Zalakaros a lehető legjobb választást tudja biztosítani az Ön számára is, hiszen kiváló wellness szolgáltatásokat és remek akciókat kínáló szállónk mindent megad a vendégek számára, ami csak számít, ami a tökéletes kényelmet szolgálja.

A wellness szállás Zalakaros a népszerű gyógy-, és élményfürdőjétől csupán 300 méterre található, így pár perces séta után vendégeink máris élvezhetik a frissítő fürdőzést, nem kell autókázni, aztán parkolóhelyet vadászni vagy sokat gyalogolni. Nagyszerű, igazán családias, 22 szobával rendelkező szállodánk immáron 2002 óta várja vendégeit, így több éves tapasztalattal, számtalan elégedett vendéggel rendelkezünk és még a folyamatos újításokat is biztosítani tudjuk.

A szállás Zalakaros egyedi építészeti formájának köszönhetően kiemelkedik az épületek tömegéből, hiszen a kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe, az asztrológusok szerint az anyag és a szellem közvetítője. Belül pedig ízlésesen berendezett, kényelmes szobákkal rendelkezik, melyek egyszerre otthonosak és mégis elzárt kis pihenő fészket adnak vendégeink számára.

Szállás Zalakaros

Szállás Zalakaros

Zalakaros legkülönlegesebb formájú szállodája, a vitalitás otthona, egy csodálatos Wellness-Oázissal is várja vendégeit, ahol adott a frissítő pezsgőfürdő, az aromaolajok és a szaunák jótékony hatásai, melyek szinte új emberré varázsolják. Mindemellett a szállás Zalakaros esetében adott a nyugodt és békés környezet, a pompás kis kert a napozóágyakkal, minigolf pályával és ötletes játszótérrel az aktív kikapcsolódás érdekében.

Látogasson el Ön is a szállás Zalakaros honlapjára és válogasson kedvére a legkülönfélébb ajánlatok sokaságából, élvezze az önfeledt pihenést és a pihentető lazítást igazán kedvező árak mellett!

Forrás: Szállás Zalakaros