A csontkovácsolás pozitív hatásai

Manapság egyre többször találkozhatunk olyan esetekkel, mikor idegbecsípődéssel, térd és derékfájdalmakkal küszködnek az emberek a mindennapokban. Ez pedig nem más, mint a felgyorsult és rohanó világ következménye.

Csontkovács Győr sok szeretettel várja minden kedves vendégét. Fontos tudnivaló, hogy a csontkovácsolás egy egész testen végzet kezelés, melynek a legfőbb célja, hogy az ízületi tokból elcsúszott ízületeket újra helyre tegye. Attól függetlenül, hogy milyen testrészről van szó, általában egy kilépő ideg nyomva a z idegbecsípődést okozza a fájdalmat. Ez előfordulhat háton, nyakon, vállon, illetve a térden is. Ám a leggyakoribb, hogy a lumbális szakaszon, vagyis a derékon jelentkezik. Ez legtöbb esetben egy rossz mozdulat következménye, illetve a rossz testtartástól is jelentkezhet. A csontkovácsolás egy ősi kultúra része, amelynek nem csak az ízületi problémák megoldása a lényeg, hanem a szellemi és mentális egyensúly megtalálása is.

Csontkovács Győr

Csontkovács Győr

A csontkovácsolás minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik, majd ezt egy sportmasszázs követi. Sok esetben a masszázs nélkül is eredményes lehet a kezelés, ám amennyiben egy professzionális szolgáltatásban szeretnénk részesülni, akkor annak ez a velejárója. Ugyanis a masszázs során ellazítják a merev és fáradt izmokat. A csontkovácsolás általában 60,90 vagy 120 percet vesz igénybe. Egy teljes kezelés után, sokszor már az első alkalom után helyre áll a test szimmetriája. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel bennünket a www.zenmasszazsgyor.eu honlapra kattintva. Illetve további elérhetőségeink, melyen akár időpontokat is egyeztethet a +36 30 65 44 241-es telefonszámon, vagy a hello@zenmasszazsgyor.hu e-mail címen. Várjuk szeretettel!