A duguláselhárítás menete

A duguláselhárító menete a betelefonálással kezdődik, melynek fontos szerepe van abban, hogy a szakember a továbbiakban hatékonyan tudja végezni munkáját. Ekkor kerül sor a probléma részletes körülírására, kiderül, milyen típusú dugulással állunk szemben és hogy annak elhárítása milyen technológiai megoldásokat fog igényelni.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító menete a telefonos egyeztetés után a helyszínre történő kiszállással folytatódik, ami Budapest valamennyi kerületébe legfeljebb 1 órán belül megoldható. A szakember a helyszínen felméri a problémát és megállapítja a dugulás pontos helyét, majd a megfelelő eszközök kiválasztása után hozzálát a munkához. A duguláselhárító menete magában foglalja nem csak a lefolyók elzáródásának megszüntetését, de a csövek alapos átmosását, a fertőzésveszély elhárítását, a tömítések ellenőrzését is.

Napjainkban ezekhez a műveletekhez már nem kell megbontani a falat vagy felszedni a padlót, hiszen a legtöbb szakember kelléktárában szerepelnek azok a korszerű eszközök, melyek segítségével bármiféle károkozás nélkül megtalálható és egyben fel is számolható a dugulás. A duguláselhárító menete a hibátlanul működő csövek átadásával zárul, melyre a szakember garanciát is ad.