Öltözködési ötletek őszre, melyek sosem avulnak el!

Ha bevásároltál nyárra és imádod is a nyári ruháid, akkor jó, ha tudod, hogy az ősz eljöttével, nem kell azonnal lemondanod róluk. Néhány ötlettel most segítünk, hogy ha főleg semleges színnel szeretnéd tovább viselni a nyári ruháidat, akkor azt divatosan tud megtenni.

[wp_ad_camp_1]

A mindig divatos poncho jellegű kötöttel divatosak, sőt elegánsan modernek lehetünk. A rojtdíszítések különösen dekoratív hatást adnak, így egy egyszerűbb felsőt is mutatóssá tudnak tenni. Ha nem vagy oda a kötött ruhákért, akkor választhatsz természetesen varrt modelleket is. Tweedből és csík mintázatú gyapjúszövetből, egy kis rojttal, illetve szegett pánttal eldolgozva szintén mutatós darabokat kapunk. Ezek kosztüm, de akár könnyű kabát fölött is viselhetőek.

Az eddig még napsütéses ősz szerencsére megengedi, hogy a nadrágos, tunikás összeállításunk fölé csinos maxi mellényt varrjunk. Ennek anyaga lehet hurkolt kelme, de könnyű szövet, selyem, sőt még farmer anyag is. Az ősz természetesen a kiskabátok szezonja. Ezek készülhetnek szövetből, hurkolt kelmékből, és finom bőrből. Nagy előnyük, hogy sok minden fölött viselhetőek. Ha még trendibbek akarunk lenni, akkor hordhatunk fölé nagyméretű színes kendőt is.

Őszi öltözet

Őszi öltözet

A színektől persze ősszel se feledkezzünk meg. A pirostól, a mandarinon át, egészen a répa sárgáig, illetve az indigókékig minden szín kiválóan öltöztet. Az ősz örökzöld slágere a kosztüm, a blézer és blézer zsánerű kiskabát is. Ezeket a darabokat nyugodtan előkaphatjuk minden ősszel.

A kabátról sem szabad megfeledkezni. Ezek közül az egyik fő darab a fiúsnak mondható kabát klasszikus hosszúságban. A másik a világos, tiszta gyapjú kabát, puhán átkötve. Mind a kettő igazi eleganciát jelent a ruhatárunkban. Télen pedig mindkettő viselhető szőrme kiegészítőkkel, de egyszínű stólával és színes vállkendővel is.