A faipari gépek igazi specialistája, az Iwood Kft.

Az elismert és színvonalas kínálatot biztosító Iwood Kft. a faipari gépek terén verhetetlen ajánlatot tud biztosítani az érdeklődők számára. Cégünk már nem kevesebb, mint kilenc éve van jelen a piacon és biztosítja folyamatosan a lehető legjobb ajánlatokat és a valóban minőségi eszközöket a hatékony munka érdekében.

[wp_ad_camp_1]

Kínálatunkban Németországban és Olaszországban készült faipari gépek szerepelnek, melyeket különféle finanszírozási lehetőséggel és pályázati úton is be lehet szerezni. Képzett és több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a megfelelő gépek kiválasztásában és a pályázati lehetőségek feltárásában is.

Bármilyen munkálatokra is van szüksége a faipari gépek terén, forduljon hozzánk bizalommal és válasszon az általunk biztosított nagyszerű termékek közól, melyek egytől-egyig a legkiválóbb és színvonalas gyártók munkái.

Faipari gépek - Iwood Kft.

Faipari gépek – Iwood Kft.

Az elsődleges faipari gépek között megtalálhatóak a rönk feldolgozást segítő Wrawor gépek. A cégről tudni kell, hogy saját ötletek és tervek alapján készíti el a legkülönfélébb famegmunkálást segítő eszközöket, mint a gépek a szalagfűrészek élesítésére, gépek a szalagfűrészek megterhelésére és kiegyenlítésre, gépek a szalagfűrészek hengerelésére, gépek szalagfűrészek forrasztására és így tovább.

A másodlagos faipari gépek között vannak nagyszerű CNC megmunkálást-, táblafeldolgozást-, élzárást, ablakgyártást segítő gépek, furnér technológia, valamint még számos más faipari eszköz.

Látogasson el Ön is internetes oldalunkra és ismerje meg az optimális és folyamatosan bővülő faipari gépek kínálatát, mely folyamatosan bővül és lépést tart a rohamosan fejlődő ipar követelményeivel! Az akciós ajánlatok, a minőségi faipari gépek, a színvonalas kínálat, a lehetőségek határtalan tárháza Önt is nálunk várja!