A fapados repülőjegyek megjelenése hazánkban

A fapados repülőjegyek, illetve a fapados járatok megjelenés Magyarországon amerikai mintára honosodott meg és terjedt el. Bár az Amerikai Egyesült Államokban jelentek meg először, már a ’90-es években elterjedtek Európában is. Napjainkban pedig óriási népszerűségnek örvendenek minden földrészen.

[wp_ad_camp_1]

A fapados repülőjegyek London városába igencsak népszerű kis hazánkban is, hiszen nagyon sokan dolgoznak Angliában, így egyre nagyobb az ilyen járatokra az érdeklődés. Maga a fapados járatra szóló repülőjegy olcsóbb, mint a hagyományos járatra, és éppen ezért kezdenek olyannyira populárisak lenni, hogy lassan kiszorítani látszanak a hagyományos járatokra szóló jegyeket.

Repülőjegy vásárlás

Repülőjegy vásárlás

A fapados repülőjegyek London városában és hazánkban is megvásárolhatóak. Mielőtt azonban valaki fapados repülőjegyet vásárolna akár Londonból, akár a visszaútra, érdemes tudni néhány különbséget. A fapados járatok esetében a jegyárba sokkal kevesebb szolgáltatás foglaltatik, mint a hagyományosba. Így például nem szervíroznak fel utazás közben sem ételt, sem italt. Természetesen van rá lehetőség, hogy megvásároljuk. Ezzel máris spóroltunk, ha rövidebb utazáson veszünk részt. Szintén jelentős különbségként említhető, hogy a fapados járatokon nincsenek külön osztályok, mindössze a turistaosztály létezik. Ám ez a legtöbb embert nem zavarja.

Attól sem kell tartanunk, hogy rossz a gép, melyre fapados jegyet vásárolnunk, hiszen a fapados jegyeket árusító légitársaságok csupán egy-két géptípussal dolgoznak, így a karbantartók is több gyakorlatra tesznek szert. Amennyiben fapados repülőjegyek London városába érdekelnék, látogasson el a fapadosrepulojegyek24.hu, illetve a pelikan.hu internetes oldalára, ahol bármikor lehetősége van kiválasztani az indulásának időpontját, és lefoglalni a fapados repülőjegyét.