A Forma 1 jegy árak 2015-ben is kedvezőek

A Forma 1 minden évben várja azokat a motorsport-rajongókat, akik szeretnének végignézni egy élő futamot. A sportrajongók a 2015-ben megrendezendő futamokra is megvásárolhatják a jegyeket kedvező áron, így ennek köszönhetően élőben tudják követni az eseményeket.

A Forma 1 jegy árak 2015-ben is megfizethetőek azoknak, akik idén ki szeretnének látogatni a Hungaroringen megrendezésre kerülő futamra. 2015-ben az árak az alábbiak szerint alakulnak a mygpticket.hu weboldalon található információk alapján: a magyar futamon az állóhelyek gyermekeknek 40 és 45 euró, felnőtteknek 80 és 90 euró között kaphatóak attól függően, hogy egész hétvégét tervezünk a pálya mellett tölteni, vagy csak a vasárnapi futamot szeretnénk élőben követni.

Forma 1

Forma 1

Idén négy tribünön foglalhatunk helyet a Hungaroringen. A megszokott gold, silver és bronz tribünök mellett a Red Bull tribünjére is tudunk ülőhelyet venni. Így számos hely közül tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb lelátót. A gold tribün a legdrágább, így a 14 év alatti gyermekjegyek 98 és 248 euró közötti áron válthatóak meg, még a felnőttek számára a jegyek 297 és 495 euró közötti áron kerülnek értékesítésre. A silver tribünre megváltható gyermekeknek szóló jegyárak 98 és 125 euró között mozognak, a felnőttjegyek pedig 175 és 250 euró között kaphatóak. A legolcsóbb bronze tribünökre a jegyek gyermekeknek 50 és 60 euró között kaphatóak, míg felnőttek részére 99 és 119 euróért tudunk jegyet vásárolni.

A Red Bull tribünre a gyermekjegy 125 euróba kerül, a felnőtt jegyek pedig 225 és 250 euró között mozognak. Természetesen minden jegy ára attól függ, hogy hány napra látogatunk ki a versenypálya mellé, valamint az ülőhelyek felszereltsége és elhelyezkedése is befolyásolja az árakat. Az idei magyar nagydíjra szóló Forma 1 jegy árak a My GP Ticket weboldalán megtekinthetőek, ahol többek között megnézheti a tribünök felszereltségét, valamint elhelyezkedését is.