A gömbcsapok széleskörű és minőségi kínálata nálunk várja!

Bármilyen csavarra, szelepre, zárra, szerelvényre is van szüksége, nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen cégünk immáron egy évtizede kínálja kiváló minőségű termékeit kedvező vásárlási feltételek mellett. Profilunk az ipari, azon belül is főleg az olaj, gáz és vegyipari felhasználású szerelvények és hozzá kapcsolódó szerelési anyagok forgalmazása. A Lutz und Lutz Kft. szerelvény-raktáráruházunk a MOL területén Százhalombattán készséggel áll rendelkezésére!

[wp_ad_camp_1]

Számunkra kifejezetten fontos vásárlóink elégedettsége, így célunk a magas szintű műszaki színvonal, a korszerű és pontos vevőkiszolgálás, valamint a folyamatosan bővülő árukészlet. A kiváló minőségű gömbcsapok minden típusa így természetesen elérhető lehet bármikor az Ön számára is, tehát ha munkája során gömbcsapokra van szüksége és szeretne biztosra menni, ami a minőséget illeti, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul.

Gömbcsap

Gömbcsap

A cégünk által forgalmazottak gömbcsapok között megtalálhatóak például az egy részes, a két részes és a három részes csapok is, amelyek karimák közé építhetőek be. A gömbcsapok emellett természetesen különféle anyagminőségekben is adottak, hogy Ön valóban azt a terméket kapja kézhez, amit keresett is. Az anyagok között adott a szénacél, a saválló, vagy PP. A kialakításban a hegtoldatos, a karimás és a triclamp csapok találhatóak meg. Egytől – egyik remekül alkalmazhatóak csővezetékbe építve elzáró szerelvényként az áramló közeg elzárására és annak nyitására is, a hideg és meleg vízre, levegőre, valamint az alkatrészek anyagára és közömbös folyadékokra.

Ne feledje, ha szerelvényeket, ha szelepeket, ha gömbcsapokat keres, akkor mindössze csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul, felkeresi százhalombattai cégünket és máris állunk rendelkezésére a legnagyobb és egyben a legjobb minőséget biztosító széleskörű választékunkkal!