A gyönyörű New Englandi államok

Az Egyesült Államok északkeleti sarkában fekvő New England-et Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island és Vermont alkotja. Mindegyik állam csodálatos történelmi látnivalókkal és festői helyekkel rendelkezik.

Mivel a régió az Egyesült Államok egyik első letelepedett része volt, rengeteg műemlék és múzeum tekint vissza gazdag múltjára, és Új-Anglia is az amerikai forradalom szülőhelyeként ismert. Míg szárazföldjének nagy részét festői helyek és vidéki területek alkotják, hat államában számos domb és hegyvonulat található. Hosszú és festői atlanti partvidéke fantasztikus városoknak ad otthont, mint például Boston, Providence és Portland. Lenyűgöző természeti látnivalói miatt – beleértve a Fehér-hegységet, Cape Cod gyönyörű partjait és az Acadia Nemzeti Parkot – New England szintén fantasztikus hely a szabadban való felfedezéshez, a túrázás, a kemping és a síelés a legnépszerűbb tevékenységek közé tartozik. Valóban sokan indulnak Új-Angliába az őszi hónapokban fantasztikus őszi lombjai miatt, amikor az egész régiót sárga, narancsos és vöröses fenséges tenger borítja.

Míg Connecticut nagy részét dombok, vidéki területek alkotják, partvidéke ugyanolyan kellemes a felfedezésre, mivel gyönyörű strandok és városok tarkítják a partjait. A másik fő földrajzi jellemző a Connecticut folyó, amely két részre osztja az államot és ez adja a nevét is. Az USA legészakkeletibb állama, Maine elragadó látogatási hely. Masszív, mégis festői tengerpartja számos bájos halászfalu otthona, míg erdővel borított belseje csodálatosan vad. Rengeteg érintetlen természetet lehet felszívni itt. A túrázás, a kerékpározás és a kempingezés mind nagyon népszerű, míg a part menti régió számtalan kis szigetével tökéletesen alkalmas úszásra, szörfözésre, kajakozásra és vitorlázásra. A látványos Acadia Nemzeti Park és a csillogó Rangeley-tavak a legnépszerűbb természeti foltok.