Lakatos levente könyvei rendelése egyszerűen

Első kötete (Légy sikeres fiatal! – 2008) privát kiadásban jelent meg, később az Ulpius-ház Könyvkiadó gondozta. A Szigor 2015-ben Magyarországon az elsők között indított egy kifejezetten az e-book formátumra írt sorozattal. Regényeit 2015 óta adja ki a Libri Kiadó.

Lakatos levente könyvei megvásárolhatók a book24.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és megtalálhatja a teljes könyv készletet is az árakkal és a kiszállítás részleteivel együtt. A Szigor című regényében Liza és vőlegénye, akik egykor vad életet éltek, fényes politikai karrier előtt állnak, tökéletes álompárnak tűnnek a kívülállók szemében, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják össze. Amikor egy lány félreértés révén egy bájos idegennel találkozik, aki darabokra töri az álarcát, amely már megrepedt a fizikai és érzelmi nélkülözés miatt, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes lesz eltakarítani a rendetlenséget, vagy saját jövője, valamint apja politikai hírneve együtt szennyezi a sajátját?

Szentesy Igor, egy keresett reklámszakember, a kormánypárt újonnan elfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nemcsak a politika zárt ajtaja, hanem a női combok is sorban bontakoznak ki. Ritkán mosolyog, utálja az ellenzéket, de szereti a sorsot fitogtatni. Az őrült vágyaktól vezérelve Liza és Szigor félelmetes játékba kezdenek, de melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Képes lenne bárki ölni értük? Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente könyvei a book24.hu weboldalon rendelhetőek meg méghozzá igen alacsony áron, tehát érdemes benézni hozzánk, ha mindent meg szeretne tudni a könyvekről és rendelne egyet. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálja, ha kérdezni szeretne a rendelésről.