A hajdúszoboszlói Frank vendégház és Hotel Kristály szálláskínálata

Igen sokan még csak most kezdik el a nyaralás megszervezését és az utolsó pillanatban kapkodnak a szállásfoglalásokkal. Valaki a munkahelyi szabadságolások miatt van késésben, hiszen a kollégák után még csak most kerülnek sorra a szabadságok kivételével, vagy éppen a hotel lefoglalásához szükséges összeget nem sikerült még előteremteni. Hajdúszoboszló szállás kínálatában mindig akadnak elérhető szabad helyek, hiszen elég sok hotel Hajdúszoboszló és Hajdúszoboszló apartman ajánlat található meg az interneten.

[wp_ad_camp_1]

Érdemes olyan weboldalon körülnézni, ahol akár több Hajdúszoboszló szállás lehetőség is kínálkozik, hiszen így egy helyen tudunk minél hamarabb ajánlatot kérni és a foglalást intézni. A Hotel Kristály és a Frank vendégház már évek óta várja a kedves vendégeket kitűnő nyári ajánlatokkal. A Hajdúszoboszló üdülőövezetében található Hajdúszoboszló szállás lehetőségek mindenkinek megoldást nyújtanak a nyaralás és az aktív pihenés megszervezéséhez.

A Hajdúszoboszló Hotel Kristály a fürdő bejáratától mindössze 150 méterre található. A 2006-ban elkészült szálloda 31 darab 2 ágyas szobával és 1 apartmannal, valamint egy 2+2 ágyas családi szobával várja a pihenni vágyókat. Igény esetén a szobák pótágyazhatóak. A mini hűtővel és tévével felszerelt szobák mindegyike kényelmes berendezéssel várja a kedves vendégeket.

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő

A Hajdúszoboszló apartman Frank a hajdúszoboszlói gyógyfürdőtől, strandtól, Aquaparktól, Aquapalace – tól egyaránt 4-500 méterre található. A kényelmes Hajdúszoboszló szállás csendes zöldövezeti fekvéssel, zárt parkolóval és grillezési lehetőséggel várja a vendégeket. A kertben elhelyezett kerti bútorok minden vendég számára biztosítják a délutáni hűsölés és a kellemes grill partik megszervezésének lehetőségét.

Forrás: http://hajduszoboszlo-hotel-apartman.hu