A hajdúszoboszlói Frank vendégház és Hotel Kristály szálláskínálata

Igen sokan még csak most kezdik el a nyaralás megszervezését és az utolsó pillanatban kapkodnak a szállásfoglalásokkal. Valaki a munkahelyi szabadságolások miatt van késésben, hiszen a kollégák után még csak most kerülnek sorra a szabadságok kivételével, vagy éppen a hotel lefoglalásához szükséges összeget nem sikerült még előteremteni. Hajdúszoboszló szállás kínálatában mindig akadnak elérhető szabad helyek, hiszen elég sok hotel Hajdúszoboszló és Hajdúszoboszló apartman ajánlat található meg az interneten.

Érdemes olyan weboldalon körülnézni, ahol akár több Hajdúszoboszló szállás lehetőség is kínálkozik, hiszen így egy helyen tudunk minél hamarabb ajánlatot kérni és a foglalást intézni. A Hotel Kristály és a Frank vendégház már évek óta várja a kedves vendégeket kitűnő nyári ajánlatokkal. A Hajdúszoboszló üdülőövezetében található Hajdúszoboszló szállás lehetőségek mindenkinek megoldást nyújtanak a nyaralás és az aktív pihenés megszervezéséhez.

A Hajdúszoboszló Hotel Kristály a fürdő bejáratától mindössze 150 méterre található. A 2006-ban elkészült szálloda 31 darab 2 ágyas szobával és 1 apartmannal, valamint egy 2+2 ágyas családi szobával várja a pihenni vágyókat. Igény esetén a szobák pótágyazhatóak. A mini hűtővel és tévével felszerelt szobák mindegyike kényelmes berendezéssel várja a kedves vendégeket.

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő

A Hajdúszoboszló apartman Frank a hajdúszoboszlói gyógyfürdőtől, strandtól, Aquaparktól, Aquapalace – tól egyaránt 4-500 méterre található. A kényelmes Hajdúszoboszló szállás csendes zöldövezeti fekvéssel, zárt parkolóval és grillezési lehetőséggel várja a vendégeket. A kertben elhelyezett kerti bútorok minden vendég számára biztosítják a délutáni hűsölés és a kellemes grill partik megszervezésének lehetőségét.

Forrás: http://hajduszoboszlo-hotel-apartman.hu