A hátfájdalom és a cipő kapcsolata

A hátfájdalom a lakosság nagy részét érintő probléma, ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség nem veszi kellőképp komolyan a problémát, nem áss a kiváltó okok és a probléma mélyére, legfeljebb elmegy egy-két alkalommal masszázsra.

Joya cipők kifejlesztői orvosokkal és fiziológusokkal együttműködve alkották meg a márka különleges cipőit, amelyek a mozgásszervi fájdalmakra is megoldást jelenthet. A Joya fejlesztőinek hitvallása, hogy a mozgásszervi fájdalmak nem korlátozhatják az ember mindennapjait. A Joya cipők különlegessége a puha-rugalmas talp, amely nagyszerű hatással van a mozgásszervi rendszerre. A Joya cipőkben lévő elasztikus talp alkalmazásával a dinamikus járás utánozható, amely a természetes mozgásmintát támogatja. Ennek köszönhetően állás és járás során egyaránt lehetővé válik az optimális talpnyomás eloszlás. A puha és rugalmas talp használatával a kemény és sík járó felület rugalmas felületté alakul át. A Joya cipő több szempontból is előnyös. Többek közt erősíti a hátat, jótékony hatással van a lábakra, elősegíti az egészséges testtartást és tehermentesíti az ízületeket.

Joya

Joya

Ha rendszeresen hátfájdalmakkal küzdesz, akkor érdemes a cipősszekrényt alaposabban szemügyre venned, hiszen elképzelhető, hogy a lábbelik okozzák a szűnni nem akaró fájdalmakat. Legyen szó lapos talpúról, magas sarkúról, vagy bármilyen egyéb lábbeliről, a mai cipők jellemzően megterhelik a mozgásszervi rendszert és a gerincet. Ezek a lábbelik sajnos egyáltalán nem támogatják az egészséges állást és járást, továbbá a hát tehermentesítéséhez sem járulnak hozzá. A Joya cipők sokkal előnyösebbek, ráadásul nem csak meglévő problémák, hanem megelőzés céljából is alkalmazható. Bővebb információk a joya.hu webáruházban találsz!