A házi betegápolás új távlatai

A legtöbben folyton rohanunk munkára, vagy épp munkáról, a munkaidő sokszor kitolódik, illetve számos egyéb kötelezettség vár ránk. Mindezek mellett már sajnos csak kevés idő jut arra, hogy idősebb szeretteink mellett legyünk, amikor szükségük van ránk. Szerencsére már van megoldás, hiszen cégünk kifejlesztett egy olyan vészhívót, ami által egy idős és beteg ember is azonnal kérhet segítséget.

[wp_ad_camp_1]

A házi betegápolás új korszakát kínáljuk. Az általunk biztosított eszköz egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül egyszerű a használata. Távirányítóval, de beszéd jelzésre is működik. Ha tehát egy hirtelen rosszullét jelentkezik, akkor a beteg személy azonnal kérhet segítséget, nem kell a telefont tárcsáznia, hiszen az sokkal idő igényesebb, arról nem is beszélve, hogy egy mobiltelefon használata jóval bonyolultabb is. Amikor érkezik a vészhívás diszpécserünk máris cselekszik házi betegápolás szolgáltatásunk keretein belül, avagy visszahívja a jelzést leadó személyt, hogy mihamarabb kiderítse a probléma forrását.

Házi betegápolás

Házi betegápolás

A házi betegápolásra szoruló személy állapota természetesen lehet olyan súlyos is, hogy nem tud jelentkezni a telefonra. Ebben az esetben értesítjük az orvosokat és a hozzátartozókat, akik máris cselekedhetnek. Amennyiben sikerül létrehozni a telefonos kapcsolatot tapasztalt diszpécserünk kideríti, hogy mi a baj és annak függvényében küldi a helyszínre a megfelelő szakorvost, vagy épp a mentőket. A házi betegápolás ezen remek kis eszköz által új távlatokat nyit, melyeket érdemes kihasználni.

Keresse fel honlapunkat, ahol a házi betegápolást segítő eszközről máris mindent megtudhat, ami csak számít, sőt akár azonnal meg is rendelheti azt, hogy általa biztonságban tudhassa idősebb rokonait, hogy nagymamáját nyugodt szívvel hagyja otthon, amikor dolgozni indul!