A Hotel Járja kedvező árakkal várja az üdülni vágyókat

Hajdúszoboszló a gyógyvízéről vált híressé. Gyógyvizének jótékony hatásait már 1932 óta ismerik és elismerik, tehát már több, mint 80 éve gyógyászati központnak számít. A hajdúszoboszlói gyógyvíz egészségre gyakorolt kedvező hatását számos kutatási eredmény, illetve rengeteg meggyógyult beteg példája igazolja. Fürdőkúrát és egyéb kezeléseket is alkalmaznak a gyógyulás érdekében. Az egyik leggyakoribb eljárás a gyógyiszappakolás, de alkalmaznak ivókúrát, mozgásterápiát, légző kúrát, valamint ultrahang-, fény- és elektroterápiát is.

[wp_ad_camp_1]

Hajdúszoboszló szállás lehetőségei a nagy érdeklődésre való tekintettel szerteágazóak. Több száz szálláslehetőség közül lehet választani az interneten. Akik hangulatos, családbarát hotelben szeretnének megszállni közel a fürdőhöz, azoknak a Hotel Járja bizonyul a legjobb választásnak, mely a Mátyás király sétányon található. A szép kialakításának és magas szintű felszereltségének köszönhetően sokak által kedvelt és választott kis hotel, kifogástalan kiszolgálással várja vendégeit.

Hotel Járja - hajdúszoboszlói szállás

Hotel Járja – hajdúszoboszlói szállás

Mint általában Hajdúszoboszló szállásai, úgy a Hotel Járja is rendelkezik honlappal, ahol megtekinthetőek ajánlataik, és online 3D-s sétát is tehetünk a hotelben. Érdemes felkeresni a honlapot a hoteljarja.hu internetes oldalon, ha szeretnénk megtekinteni az aktuális akciós ajánlatokat, a hotel elérhetőségeit, esetleg egyedi árajánlatot szeretnénk kérni.

Árajánlatot gyorsan kérhetünk egy egyszerű űrlap kitöltésével. Meg kell adnunk hozzá a kívánt érkezési és távozási időpontot, az üdülni vágyó felnőttek és gyermekek számát, valamint az utóbbiak korát. Ezután pedig ki kell választanunk az üdülés fajtáját, és már kész is az egyéni árajánlatkérés. Emellett fix üdülési csomagok közül is választhatunk, melyek nagyon kedvező árakon vehetőek igénybe.