A kádban is elhárítható a dugulás házi módszerekkel!

A dugulás akár mikor és akár hol alakul ki, bizony rendkívül bosszantó lehet. Szerencsére rengeteg hatékony módszer létezik, ami segítséget ígér, ha már kialakult az a fránya dugulás. Mielőtt tehát mestert hív, érdemes a legtöbb lehetőséget kipróbálni. Amennyiben viszont nem segítenek a házi módszerek, akkor véletlenül nem szabad tovább erőltetni, csapatunk ilyen esetben készséggel állrendelkezésére.

[wp_ad_camp_1]

Az otthon is bevethető duguláselhárítás praktikák esetében is van pár dolog, amire ügyelni kell, hogy a duguláselhárítás III. kerületben hatékony legyen. Először is jó ha tudja, hogy csak nagyon kevés lefolyó-tisztítószert szabad használni, avagy véletlenül nem szabad túlzásba esni. A tisztítószert inkább egy éjszakára hagyja a lefolyóban, és azt csak reggel öblítse le egy vödör meleg vízzel. Érdemes emellett még vízsugárral is próbálkozni, amit a zuhanyfej lecsavarozása utána máris bevethet.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A praktikus duguláselhárítás III. kerületben otthon is bevethető módszerekkel persze akkor is segíthet,  ha a padlóösszefolyó és zuhanytálca megtisztítása a feladat. Ha a padlóösszefolyónak van műanyag bűzelzáró könyöke, vagy tisztítódugója, akkor a vízsugaras módszer is is segíthet. A zuhanytálca viszont inkább a lefolyótisztító és forróvíz együttes ajánlott.