A Led tv ár az ekiraly.hu-n a legjobb!

Akár alapszintű, akár nagy teljesítményű TV-t keres, döntésének legnagyobb tényezője valószínűleg a képernyő mérete lesz. Fontolja meg, hogy a családjában általában hány ember nézi egyszerre, és hová fogja elhelyezni az új led tv-t. Ezután válassza ki a legnagyobb képernyőméretet, amely kényelmesen elfér az adott helyen – és a költségvetésében. Az árat, a teljesítményt és a tipikus nappalit tekintve a mai legjobb tévé 55 és 65 hüvelyk között van.

Led tv ár online tekinthető meg az ekiraly.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg a legjobb led tv-ket alacsony áron. A képernyő mérete attól is függ, hogy milyen közel ül a TV-hez. Alapvetően, ha látja a képernyő egyes képpontjait, akkor túl közel van. Jó szabály, hogy a TV-től olyan távolságra kell ülnie, amely háromszor nagyobb, mint a képernyő magassága HD esetén, és mindössze másfélszerese a 4K Ultra HD esetében. Más szóval, kétszer olyan közel ülhet a 4K UHD TV-hez. Annak ellenére, hogy a 4K tartalom kevésbé elterjedt, mint az 1080p, elérhetősége javul a Netflixnek köszönhetően ezért érdemes lehet erre a nagyobb felbontású technológiára váltani, ha azt tervezi, hogy egy nagyon nagy képernyő közelében szeretne ülni.

De azt is meg kell fontolnia, hogy otthonában hová kerül a tévé. Míg a fenti tanácsok nappalikra és házimozikra vonatkoznak, érdemes megfontolni, hogy mekkora méret megfelelő a ház más részeihez, például a hálószobához vagy a konyhához, ahol szükség lehet egy kisebb TV-re. A felbontás a képernyőn lévő képet alkotó pixelek számát írja le vízszintes sorokban és függőleges oszlopokban. A több pixel élesebb képet és finomabb részleteket eredményez, így a nagyobb felbontás (majdnem mindig) jobb. Amennyiben megtekintené teljes led tv kínálatunkat és az árakról tudna meg többet kattintson az ekiraly.hu-ra.