A legbizarrabb megvásárolható termékek listája

Az interneten ma már bármit meg lehet vásárolni, így nem is csoda, ha néha egy-egy gyöngyszemre is rábukkanunk. Nemcsak az internetes webáruházakban találkozhatunk ezekkel, hanem különböző aukciós oldalakon is. Az egyik legbizarrabb hirdetést talán az egyik New York-i önkormányzatnak sikerült feltennie: egy halottasházból származó fagyasztószekrényt kínálnak eladásra.

Nagy is volt iránta a kereslet, többen is rálicitáltak a különlegességre. Emellett akár vadászrepülő is vásárolható az interneten. Egy roncsterepről származó darabnak keresik a lelkes gazdáját az egyik amerikai e-kereskedelmi oldalon. A hirdetés egészen az FBI fülébe is eljutott, akik viszont szigorúan meghagyták, hogy csak amerikai állampolgár vásárolhatja azt meg. Azt viszont mindenképpen meg kell említeni, hogy a katonai eszközök igencsak népszerűek és széles választékban rendelhetőek. Az eladási adatokat elnézve leginkább a kínaiak keresik ezeket a termékeket.

Ha már különlegességekről beszélünk, akkor azt is meg lehet említeni, hogy a híres Hollywood felirat is eladásra került egy weboldalon. A legendás feliratot az 1940-es években cserélték le, és a réginek kerestek új tulajdonost. Hat évvel ezelőtt például akár fél Izlandot is meg lehetett vásárolni, hiszen az ország csődbe került. Igencsak szép ajánlatok érkeztek, de a legtöbbet ígérő sem tudta azt az összeget kifizetni, amire az országnak éppen szüksége lett volna. De nemcsak országot, hanem szigeteket is lehet vásárolni. Legnépszerűbbeknek a Virgin-szigetcsoport körül lévő felfedezetlen szigetek, amelyek többsége most is magántulajdonban van.