A legjobb ajakápolók a piacon!

Az ajkunk igen érzékeny, így a szeles, hűvös idő elég hamar kikezdi. Főleg vannak, akik erre sokkal érzékenyebbek és bármilyen csodafegyvereket vetnek be az sem segít. A piacon nagyon sok féle ajakápoló közül válogathatunk, mi most bemutatjuk a legjobbakat.

[wp_ad_camp_1]

Nagyon sok termék közül sikerült kiválasztanunk az általunk legjobban bevált pár darabot. Gyors megoldást kell találni, erre a gyakori problémára, mivel ha feszül és kirepedezik az ajkunk az igen fájdalmas lehet. A szánk a bőrünk legtöbb részénél sokkal gondosabb ápolást igényel. Mielőtt ajakápolókat alkalmaznánk, javallunk pár tippet melyek hatásosak lehetnek. A legjobb eredményeket éjjel érhetjük el, ugyanis akkor használjuk legkevesebbet a szánkat, így a hidratálók jobban kifejthetik a hatásukat. Amit még fontos tudni, hogy a tartós rúzsok az egyik legnagyobb ellenségei az ajkaknak, ugyanis borzasztóan szárítanak. A különféle szőlőzsírok nem hiányozhatnak egy női táskából sem, ám vigyázz az ajkad könnyedén hozzászokhat, ha túl gyakran használod és ennek következményeként könnyebben kiszáradnak. Utána jártunk, hogy a piacon lapuló ajakápolók közül melyeket ajánlják legtöbben.

Az egyik nagy kedvenc, amely nem csak ápol, de gyógyítja is a kicserepesedet, kisebesedett ajkakat. Ez pedig a Labello egyik terméke, a Med Protection. Enyhe fényt is kölcsönöz az ajkaknak és igazán hatékonynak bizonyul a legérzékenyebbek számára is, hiszen szőlőmag-kivonatot tartalmaz. Kiváló választás lehet még a Primus nevezetű ajakápoló kamillás változata is. Ez nem egy nagy márka, ám csak gyógyszertárakban kapható. Sokkal zsírosabb a megszokott ajakápolóktól, ám nagyon szépen hidratál és gyógyítja a kiszáradt ajkakat. Amennyiben a természetesség híve vagyunk, akkor az Alverde bio kozmetikum kiváló választás lehet.