Ingatlaniroda – miért érdemes hozzájuk fordulni?

Vannak, akik maguk kezdik hirdetni eladásra szánt ingatlanjukat, mások úgy döntenek, hogy nem nehezítik meg saját dolgukat, hanem ingatlaniroda segítségét kérik.

[wp_ad_camp_1]

Ingatlaniroda rengeteg segítséget ad nem csak az ingatlan tulajdonosoknak az eladásban, de azoknak is, akik szeretnének lakást vagy házat vásárolni. Alapvetően összehozza az eladókat a potenciális vásárlókkal. Sokan nem is gondolnák, hogy egy ingatlan értékesítése mennyi időt vesz el. Főleg abban az esetben, ha kapós az ingatlan, akkor akár több tucatnyi érdeklődő is lehet, akiket tájékoztatni kell, valamint meg kell mutatni a lakást. Ez elképesztően fárasztó, azonban, ha ingatlaniroda segítségét kéri, akkor egy ingatlanközvetítő átveheti ezeket a feladatokat. Vannak, akiket kiváló beszélőkével áldott meg az ég, mások viszont nehezen kommunikálnak másokkal, különösen idegenekkel. Kár volna, ha ezen múlna a sikeres eladás. Ráadásul egy idő után fárasztó lehet ugyanazokat elmondani.

Ha hiszi, ha nem a lakáshirdetés kicsit olyan, mint a társkeresés. Az eladó igyekszik minél jobb színben feltűntetni a lakást, hogy minél nagyobb esély legyen a komoly érdeklődők megtalálására. Egy ingatlanosnak jó szeme van, hogy megtalálja a lakás vonzó pontjait és a legelőnyösebb képeket készítse, valamint pontos alaprajzot tud készíteni a lakásról. Az sem utolsó szempont, hogy az ingatlaniroda munkatársai segíthetnek a reális ár kialakításában. Sokszor az eladó túl nagy árat szab meg, mert még valamiképp kötődik a házhoz. Az ingatlaniroda számos sikeres eladásban vett már részt, így valószínűleg nagy segítséget tud majd nyújtani a szerződéskötés körüli teendőkben. Bővebb információkért látogasson el a homexpress.hu weboldalra.