A legjobb könyvek gyerekeknek

A csecsemőkkel és gyermekekkel való olvasás és mesemondás elősegíti az agy fejlődését és képzeletét, fejleszti a nyelvet és az érzelmeket, és erősíti a kapcsolatokat. Néha jó olvasni. És néha nézhet a gyerekekkel képeskönyveket, énekelhet dalokat vagy mesélhet a kultúrájából.

[wp_ad_camp_1]

Könyvek gyerekeknek rendelhetőek a book24.hu weboldalról, csak nézzen be hozzánk és böngéssze át teljes kínálatunkat hiszen biztosan talál majd olyan könyvet ami érdekelheti gyermekeit. A csecsemők és a kisgyermekek gyakran élvezik a könyveket, dalokat és történeteket jó rím, ritmus és ismétlés mellett. Bármikor jó alkalom egy könyv vagy történet elolvasása a gyerekkel! Próbálja meg olvasni minden nap legalább egy könyvet vagy történetet. Ha csak gyermekével nézi a könyveket és beszél róluk, akkor nagyszerű mesemondó és jó modell lehet a nyelv és a könyvek használatához. Gyermeke megtanulja, ha figyeli, ahogyan egy könyvet helyes módon tart, és látja, hogyan mozog a könyvben, finoman lapozgatva. A gyerekekkel a történetek olvasása a felnőttek számára is előnyös. Az együtt töltött olvasással töltött különleges idő elősegíti a kötődést és segíti a gyermekével való kapcsolat kiépítését. Az olvasás nem az egyetlen módja annak, hogy elősegítse gyermeke nyelvének és műveltségének fejlődését.

A történetek elmondása, a dalok éneklése és a mondókák közös kimondása szintén nagyszerű tevékenység a korai írástudási készségek számára – és gyermeke valószínűleg egyszerre nagyon jól fog szórakozni. Néha gyermeke jobban élvezheti ezeket a tevékenységeket, mint az olvasást. Lehet, hogy Ön és gyermeke szeretné elkészíteni saját történetét. Gyermeke megtanul szavakat és fejleszti a nyelvi készségeket az együtt énekelt dalokból, történetekből és beszélgetésekből. Könyv rendelésért nézzen be a book24.hu weboldalra.