A legjobb luxus all-inclusive üdülőhelyek a világon

Mi a közös egy Tahiti magánszigetben, egy kenyai vadrezervátumban és egy elegáns vidéki birtokban a vermonti hegyekben? Mindegyik luxus all-inclusive üdülőhelyeknek ad otthont.

A legtöbb ilyen üdülőhely szállást, étkezést, italokat és tevékenységeket is foglal magában. Sokuk csúcskategóriás öko-üdülőhely, amelynek középpontjában a fenntarthatóság és a természetvédelem áll. Mások luxusvillákban fogadják a vendégeket a világ legszebb szigetein, a víz feletti bungalóktól a természeti üdülőhelyekig. Néhány ezek közül a világ legdrágább üdülőhelyei közé tartozik, míg mások kiváló ár-érték arányt kínálnak – mindennel együtt, még a tevékenységeket is beleértve. Emelje teljesen új szintre a luxus all-inclusive üdülőhely élményét, ha lefoglalja a Muraka lakosztályát a Conrad Maldives Rangali-szigeten. Ez az egyik legegyedibb hely, ahol aludhat a bolygón, és tökéletes egy romantikus nászútra. Az üdülőhelyen éppen most fejeződött be egy kiterjedt, több millió dolláros felújítás, amely 2022 februárjában újra nyitáshoz vezetett.

Az elsődleges hálószoba körülbelül 16 méterrel az Indiai-óceán alatt fekszik, és a 180 fokos akrilkupola mennyezetnek köszönhetően, amelyhez csigalépcsőn vagy liften keresztül lehet hozzáférni, úgy alhat, mint a saját személyes akváriumában. Feküdjön az ágyban, és nézze a cápákat, rájákat és a trópusi halak széles választékát. A környezettudatos és rendkívül szép Nihi Sumba egykori szörfözésre alkalmas menedékhelye a világ legjobb tengerparti üdülőhelyeinek listáján az első helyen áll. Az indonéziai Sumba távoli szigetén, Balitól körülbelül egyórás repülőútra fekvő, vad és érintetlen, pálmafákkal övezett partszakasz felett uralkodik. A 33 légkondicionált villa tökéletesen megragadja ennek a trópusi búvóhelynek a lényegét, a magasba nyúló nádfedeles mennyezetekkel, amelyek a pálmák között kandikálnak, és elsöprő kilátást nyújtanak az óceánra.