A legjobb Nokia telefonok

A Nokia volt a világ egyik legnagyobb telefongyártója. A Nokia telefonokat valójában a HMD Global finn társaság gyártja, aki engedélyezi a Nokia név használatát. Amikor először hallottunk a partnerségről, szkeptikusak voltunk, de ez kiválónak bizonyult – most évente több kiváló Nokia okostelefont adnak ki.

[wp_ad_camp_1]

A Nokia 9 PureView a Nokia legújabb telefonja, és a legmodernebb funkciókkal rendelkezik. Különösen egy fontos tulajdonságra hívnánk fel a figyelmet, az öt érzékelős hátsó kamera formájára amelyet a legtöbbet látunk egy okostelefonon. Ez egyáltalán nem egy drága telefon, összehasonlítva a jelenleg vásárolható telefonokhoz képest, tehát ha fotós okostelefonra van szüksége, anélkül hogy egy vagyont költene rá, akkor ez lehet a telefon az Ön számára. A Nokia 9 PureView-nak vannak ugyan problémái, mint a legtöbb telefonnak, de ez a legjobb, amelyet a Nokia jelenleg kínál.

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

A Nokia 8.1 volt a kedvenc Nokia telefonunk mindaddig, amíg a Nokia 9 PureView meg nem jelent, ez egy közepes szintű készülék, amely kipróbált és tesztelt Snapdragon 710 lapkakészletet, funkcionális kamerát és megfelelő akkumulátort kínál, mindezt viszonylag alacsony áron. Egy ilyen alacsony árú telefon esetében  minden bizonnyal lenyűgöző lesz a képernyő, a 2280 x 1080 Full HD + és 81% -os képernyő-test arány és a megfelelő elegáns kialakítás. Semmi esetre sem nagy teljesítményű okostelefon, és a funkciók specifikációja szempontjából nem verseng a csúcskategóriás modellekkel, ám az ársávjában egy igen csábító eszköz. A Nokia telefonok gyakran megbízható készülékek, amelyekben nincs meghatározó vagy megkülönböztető képesség, és erre a Nokia 8 kiváló példa. Nagyon jól néz ki, lenyűgöző kijelzővel és gyönyörűen megtervezett karosszériával, de sok más tulajdonságot „finomnak” lehetne definiálni.