A legjobb párologtató termékek egy helyen

A diffúzorba vagy a párologtatóba csöpögő illóolaj egyszerre frissítheti a levegőt az egész helyiségben, kellemes illatot kölcsönözve otthonunknak. A párolgás során néhány diffúzor vagy párologtató vízzel töltött részébe csöpögő illóolaj elpárolog a szoba légterébe. A kellemes alváshoz például a levendula vagy a mandarin illóolaj elpárologtatása csodálatos választás.

[wp_ad_camp_1]

Párologtató rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg szuper párologtató ajánlatainkat. A hideg időszakban célszerű az illóolajat naponta többször elpárologtatni, ezáltal kedvezőtlen körülményeket teremtve a levegőben terjedő kórokozók kialakulásához és stimulálva immunrendszerünk működését is. Például a citrom illóolaj, az eukaliptusz illóolaj, a levendula illóolaj párolgása alkalmas választás a helyiség légterének fertőtlenítésére. Diffúzor, radiátorra szerelt párologtató vagy aromalámpa, vagy akár pumpás permetező is használható a levegő frissítésére. Az úgynevezett diffúzorok, azaz az elektromos párologtatók egyre népszerűbbek, mivel gyakorlati eszközük nagyon szép dekoráció lehet mind az aromaterápiában, mind az otthonban.

Az elektromos párologtatók segítségével folyamatosan élvezhetjük az illóolajok pozitív hatásait a környezetünkben. Ezek a kis készülékek kellemes illatot teremtenek otthonában, de fertőtlenítést vagy stresszoldást is nyújtanak attól függően, hogy milyen aromát használ. Többféle eszköz áll rendelkezésre, például víz- és száraz diffúzorok. A száraz víz nem tartalmaz vizet, csak illóolajat tartalmaz. Az ilyen típusú készülékeket olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol a páratartalom alapvetően magas, ezért szeretnénk elkerülni a vízgőz alkalmazását. További részletekért és rendelésért keresse fel a citidepo.hu weboldalt.