Durango, Colorado legszebb helyei

Colorado délnyugati sarkában található Durango kisvárosa, amely a történelmi helyek és a kulturális turisztikai látványosságok csábító keverékével büszkélkedhet. Mivel fenséges hegyek, völgyek és erdők veszik körül, kanyonok és sivatag találhatók a közelben, Durangóban rengeteg epikus szabadtéri kalandtevékenység és egyéb aktív tevékenység várja.

[wp_ad_camp_1]

A városközponttól északra található a Durango Wildlife Museum, amely az Animas folyó partján fekszik. Amellett, hogy oktatási kiállításoknak ad otthont a környék természetéről és élővilágáról, van egy halkeltetője is, amely lazacokkal és pisztrángokkal van ellátva a közeli folyókban és tavakban. A keltető működéséről szóló videó megtekintése mellett a látogatók megetethetik a halak ezreit, amelyek hatalmas fészekben úsznak a szabadtéri tavakban és tartályokban. A szomszédos múzeumban mindent megismerhet a Colorado helyi élővilágáról, változatos ökoszisztémáiról és élőhelyeiről. Informatív kiállítások, fotókiállítások, valamint halak láthatók.

Mivel Durangot lenyűgöző tájak veszik körül, nem meglepő, hogy a város népszerű hely a hegyikerékpározásra. A közeli hegyeken, völgyekben és sivatagban számtalan útvonalat lehet fotózni az epikus természettel és kilátással, bárhová is megy. Míg egyes utak elég egyszerűek a haladáshoz, mások kihívásokkal telibbek és technikásabbak, meredek lejtőket, ugrásokat és sáncos szakaszokat tartalmaznak. A hegyikerékpározás legjobb helyszíne a Horse Gulch, amelynek ötven kilométernyi pályája van, és a távolabbi Cortez sivatagi határai is itt találhatók. Ezenkívül a Engineer Mountain epikus süllyedése szintén nincs messze, míg a festői Colorado Trail épp a város szélén indul. A túrázás és a hegyikerékpározás egyik legszebb festői helye a Colorado ösvény mentén található, amely figyelemre méltóan vezet végig Durangótól Denverig. Összesen 485 mérföldig nyújtva, fenséges hegyek és látványos tájak mellett vezet el.