A legjobb programok Charlestonban

A régi romantikus képeket kínáló Charleston egy hatalmas történelmi negyednek ad otthont, amely tele van gyönyörű, régi épületekkel, bájos macskaköves sávokkal és évszázados turistalátványosságokkal. Dél-Karolina legrégebbi és legnagyobb városa, amelyet1670-ben alapítottak, és egy félszigetet foglal el az Ashley és a Cooper folyó között.

[wp_ad_camp_1]

A városközponttól északnyugatra, mindössze húsz percnyi autóútra található a Drayton Hall, amely lenyűgözően az Egyesült Államok legrégebbi fennmaradt ültetvényháza. Nagyon jól megőrzött, de felújítatlan és bútorozatlan, 1738-ban épült, és kiemelkedő palladi építészetet mutat be. Mivel belső tere évszázadok óta érintetlenül fekszik, a hatalmas kastély, elegáns termei és szobái lenyűgöző felfedezésre várnak. Túrái és látogatói központja érdekes betekintést nyújt abba, hogy az ültetvénytulajdonosok és az általuk rabszolgává vált afroamerikaiak hogyan éltek korábban. A történelem megismerése mellett sétálhat a kiterjedt birtok gyönyörű területein és kertjeiben is. Ha jobban el akar mélyülni abban, milyen volt az élet az ültetvényeken, akkor érdemes meglátogatni az Aiken-Rhett házat, amely a város központjában található. Most egy múzeum található a helyén, és a történelmi ház, a rabszolgaházak, az istállók és a konyha nagyon elgondolkodtatóak, és a Drayton Hallhoz hasonlóan konzerválják, de nem állítják helyre.

Az ország egyik legjobban megőrzött városi antebellum komplexumának tekintett ingatlan kiemeli, hogy Richmond, Savannah és Charleston városaiban rabszolgasorok hatalmas lakosságának adtak otthont. Az összes műtárgy és műalkotás mellett a látogatók megismerhetik az 1820-ban épült ház finom vonásait. A sok érdekes nevezetességnek, emlékműnek otthont adó Citadella nagy kampusza mindössze tíz percre található, tehát vezessen északnyugatra a központtól.